halsojobb.se

Anestesiläkare till Nyköping v23-33

Företag Direktkliniken
Ort
Utgår

2021-06-24

Ansök nu

Anestesiläkare till Nyköping v23-33

VI SÖKER

En erfaren Anestesiolog som kan arbeta under perioden v 23-33. Kontinuitet genom hela uppdraget är önskvärt men även du som kan jobba kortare perioder är varmt välkommen in med din ansökan. Arbetstid är dagtid följt av beredskapsjour.

Stafett 1: Måndag dygn, Onsdag dygn, Fredag dygn, Söndag dygn

Stafett 2: Tisdag dygn, Torsdag dygn, Lördag dygn

Narkos-IVA läkare med beredskapsjour för transportuppdrag av nyfödda och små barn till länssjukhus. Delad dagtidstjänst på operation eller IVA där patienter med Covid-19 kan förekomma. Akuta larm och sedvanliga anestesiuppdrag på sjukhuset. Service till förlossningsavdelning och neonatal resuscitering.

Tjänsten innefattar dagtidstjänst med efterföljande transportberedskap 3-4 av veckans dagar.

Informationssystem: Journalsystem NCS Cross, Orbit operationsplanering, Obstetrix, PAS-IVA.

Veckovis, gärna återkommande eller längre placering är önskvärt. Efter lokal kännedom kan även återkommande helgpass planeras. Vid ansträngt Covid-läge kan förlängda dagpass förekomma (12h).

Operation har 7 operationssalar, IVA har 8 platser varav 6 möjliga respiratorplatser. Vid upptrappad Covid-19 kan antalet platser med respiratorvård utökas till 14 i kohortvård.

DIN PROFIL
Legitimerad läkare med specialisering inom Anestesi och intensivvård. Erfarenhet av NCS Cross. 

ATT JOBBA SOM HYRLÄKARE
Som hyrläkare på Direktkliniken får du valmöjligheten att jobba hos olika kunder runt om i hela landet. Du väljer själv om du vill arbeta någon vecka ibland, eller ta dig an ett längre eller återkommande uppdrag. Hos oss kan du arbeta som visstidsanställd med timlön eller som underkonsult och fakturera via eget bolag. Planerar du att starta eget kan vi hjälpa dig att komma igång. Vi hjälper till att ordna med resa och boende vid behov. 

Du kommer att få en personlig och erfaren konsultchef som har dig och ditt arbete i fokus. Vi finns där för att stötta dig och sköter all administration kring uppdraget så att du kan fokusera på att arbeta som läkare. 

DIREKTKLINIKEN - VILKA ÄR VI?
Direktkliniken är ett bemanningsföretag som har bemannat svensk sjukvård sedan 2012. Våra ledord är långsiktighet och kvalitet med målsättning att alltid vara den självklara samarbetspartnern till både våra kunder och dig som vill arbeta som hyrläkare.

Vårt uppdrag är att matcha kvalificerad och erfaren personal med bemanningsbehovet hos våra kunder. Vi har ett stort antal ramavtal runt om i hela landet, därför kan vi erbjuda ett brett utbud av uppdrag året runt.

Dela detta jobb

Anestesiläkare till Nyköping v23-33

Direktkliniken