halsojobb.se

-->

Analytiker och BI-utvecklare till staben för Vårduppdrag och patientsäkerhet

Ort
Kategorier
Utgår

2019-12-20

Ansök nu

Analytiker och BI-utvecklare till staben för Vårduppdrag och patientsäkerhet

 

Vill du jobba med något som verkligen är värdefullt - att hjälpa människor till bättre hälsa? Vill du vara del av ett team som brinner för att förbättra hälso- och sjukvården, och samtidigt inspirera internationell utveckling? Då ska du se hit!
 
Vi erbjuder  
Karolinska Universitetssjukhuset genomför en omfattande förändringsresa och ambitionen är hög. Vi mäter oss med de bästa i världen inom allt från medicinska resultat till patienternas upplevelse av vården. Vi ska hålla högsta internationella klass inom vård, forskning och utbildning, och skapa mesta möjliga värde för våra patienter. Karolinskas verksamheter finns bland annat i det nybyggda universitetssjukhuset i Solna, som blir navet i ett av Europas största Life Science-kluster för akademi, forskning och näringsliv i Hagastaden. En annan stor del av verksamheten finns på universitetssjukhuset i Huddinge där stor aktivitet pågår med att modernisera och vidareutveckla sjukhusbyggnaderna. 
Just nu söker vi dig som vill vara med och driva utveckling och förändring och i rollen som analytiker och BI-utvecklare stötta initiativ som kräver analytisk kompetens.
 
Om tjänsten
Du kommer att arbeta på staben för vårduppdrag och patientsäkerhet som leds av den operativa direktören. Avdelningen består av cirka 60 medarbetare, av varierande bakgrund och erfarenhet (ingenjörer, ekonomer, läkare, sjuksköterskor med mera). Du blir en del av ett dynamiskt team av analytiker och BI-utvecklare som bidrar med underlag och stöd till sjukhusledningen och sjukhusets verksamheter. I rollen kommer du att stödja sjukhuset genom att arbeta med hela informationsförsörjningsprocessen, från integrering av information från underliggande källsystem till datalagret och ut till att skapa färdiga visualiseringar. Ditt arbete kommer att vara mångfacetterat och beröra områden som operativ styrning, produktions- och kapacitetsplanering, digitalisering samt utveckling av Karolinskas vård- och tjänsteportfölj.
 
Dina arbetsuppgifter kan tex vara:

 •  Driva och implementera övergripande projekt relaterat till informationsförsörjning
 •  Kvantitativ och kvalitativ analys, samt framtagande av exekutiva beslutsunderlag
 •  Stödja omvandling av verksamhetens frågeställningar till visualiserbara beslutsunderlag 
 • Deltagande i projekt av olika karaktär och omfattning (projektstöd).

Eftersom vårt uppdrag är övergripande och mångfacetterat finns det stora möjligheter att utvecklas i din roll. Du kommer att arbeta inom många områden och parallella frågeställningar i utvecklingsarbetet på Karolinska Universitetssjukhuset

Vi söker 
Dig som är driven men flexibel och har god förmåga att leda/coacha andra människor. Vi ser att du är lösningsfokuserad, har helhetssyn och är en god organisatör. Du är lyhörd, ödmjuk och är duktig på att samarbeta med individer med olika bakgrund och roll.
 
Kvalifikationer 
Vi ser att du är i början av din karriär eller har jobbat några år efter examen. Du har högskoleutbildning såsom civil-/högskoleingenjör, civilekonom, läkare, sjuksköterska eller motsvarande och erfarenhet inom relevanta kompetensområden. 
 
Du behöver kunna/ha erfarenhet av:

 • Självständigt driva projekt/delprojekt/arbetsströmmar, arbeta i team och ta initiativ ”från ax till limpa”
 • Utveckling och arbete med analys och visualiseringsverktyg som tableau, qlick view eller liknande
 • Datamodeller och utvecklingsprocessen av visualisering från back-end till front-end
 • God analytisk förmåga och öga för att skapa intuitiva visualiseringar 
 • Läsa och skriva svenska på mycket hög nivå.

Det är meriterande om du

 • Har en kombination av erfarenhet från näringslivet och sjukvården
 • Har arbetat i komplexa projekt eller uppdrag i större organisationer
 • Har erfarenhet av att arbeta med seniora beslutsfattare där mycket höga krav ställs på tydligt beslutsunderlag
 • Aktivt har arbetat med förändringsledning och praktiskt förbättringsarbete
 • Har erfarenhet av att arbeta med produktions- och kapacitetsplanering
 • Erfarenhet av arbete med Microsoft SQL server.

I urvalet kommer stor hänsyn tas till personliga egenskaper.
 
Övrig information:
Vi ser gärna att du kan börja så snart som möjligt, annars enligt överenskommelse. Urval sker löpande.

Välkommen att söka!

Ansökan 

I vår rekryteringsprocess använder vi oss av Assessios test MAP och Matrigma. MAP är ett personlighetstest och Matrigma är ett icke-verbalt begåvningstest och båda bygger på arbetspsykologisk forskning. Testerna används som ett komplement till dina erfarenheter och kompetenser och syftet är att göra vår urvalsprocess kvalitetssäker och transparent. 

Efter ansökningstidens slut kommer du att få ett mejl med en länk till testerna. Du får sedan tre arbetsdagar på dig att genomföra testerna.

Din ansökan är inte komplett förrän du genomfört testerna.  

Välkommen med din ansökan genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte.  

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  
1. Personligt brev  
2. CV
3. Genomförda tester (MAP och Matrigma)  

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.

Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Dela detta jobb

Analytiker och BI-utvecklare till staben för Vårduppdrag och patientsäkerhet

Karolinska Universitetssjukhuset