halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Allmänspecialist till Sollentuna 2022

Företag Centric Care AB
Ort
Utgår

2021-12-18

Ansök nu

Allmänspecialist till Sollentuna 2022

Drömmer du om en spännande karriär med stor flexibilitet? Vill du se nya arbetsplatser och utvecklas i mötet med kollegor från hela landet? Vi söker nu fler Allmänspecialister till uppdrag i Stockholms området. Kontakta oss redan idag så berättar vi mer!

OM UPPDRAGET

Kunden i Sollentuna driver husläkarmottagning och hemsjukvård med 11 500 listade patienter.  På husläkarmottagningen jobbar ca 25 personer med god och gedigen primärvårdserfarenhet. Nu behöver teamet stärkas upp med en erfaren Allmänspecialist under perioden Januari tom Mars. Arbetstid vardag 8-17. Är det dig vi söker? 

Kunder arbetar i journalsystemet Take Care. 
 
DINA ARBETSUPPGIFTER

Sedvanliga arbetsuppgifter för Allmänspecialist på Husläkarmottagning. 

DIN PROFIL

Några års erfarenhet som specialistläkare inom Allmänmedicin. 
 
OM OSS
​Som bemanningssjuksköterska på Centric Care får du valmöjligheten att jobba hos kunder runt om i hela landet. Du kommer att erbjudas möjligheten att både fördjupa och bredda din kompetens i mötet med nya kollegor på nya arbetsplatser. Vi på Centric Care har bemannat Hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo. Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi erbjuda dig som anställd uppdrag året om och ofta möjligheten att stanna länge på en och samma arbetsplats.

För oss är det viktigt att våra konsulter mår bra och vi vill uppmuntra träning och rörelse, vi har därför ett unikt friskvårdsbidrag på upp till 4000 kr per kalenderår! Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet. Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare. 
 
Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.
 
Välkommen!

Dela detta jobb

logga
Allmänspecialist till Sollentuna 2022

Centric Care AB