halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Allmänspecialist till Läkarhuset i Tranås

Företag Prima Vård AB
Ort
Kategorier
Utgår

2022-07-31

Ansök nu

Allmänspecialist till Läkarhuset i Tranås

Vi söker dig som är specialist i allmänmedicin med intresse av organisation och ledarskap, möjlighet till MAL-funktion. Under sommaren flyttar vi till nya fräscha lokaler närmare centrum. Vill du vara med och utveckla vår vårdcentral tillsammans med oss? Hos oss får du en stabil arbetsgivare och kompetenta kollegor som värdesätter arbetsglädje! Beskriver du dig själv som empatisk, engagerad och kompetent? Läs då vidare!
 

Dina arbetsuppgifter:
Dina arbetsuppgifter består av mottagningsarbete, där vi arbetar med såväl planerade som akuta besök. Det ingår även handledning av läkarstudenter och ST-läkare. Hos oss kommer du att arbeta i nära samarbete med alla professioner på vårdcentralen och dessutom fina och fräscha lokaler.
 

Din profil:
Du är specialist i allmänmedicin. Du bör ha förmågan att se verksamheten ur ett helhetsperspektiv med fokus på patienten och verksamheten. Vidare ser vi gärna att du har en god kommunikationsförmåga, för att skapa goda relationer med både patienter och kollegor. Som person är du lyhörd för våra patienters totala behov och bemöter patienten med ett professionellt och ödmjukt förhållningssätt. Du är stabil, har lätt att anpassa dig till olika situationer och har lätt för att samarbeta.
 

Vi erbjuder dig:
Vår syn på primärvård är att vi arbetar tillsammans med samtliga kompetenser och där alla delar är lika viktiga. Vi ser det som en självklarhet att du vill vara med och bidra med arbetsglädje!
 

Anställning och ansökan:
Tjänstgöringsgrad kan diskuteras med rätt kandidat. Tillträde enligt överenskommelse. Urval och intervjuer sker löpande.

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta regionchefen, Rafal Nowakowski, rafal.nowakowski@primavard.se
 

Om vårdcentralen:
Läkarhuset i Tranås är en fullt utrustad och välbemannad vårdcentral. Vi har som målsättning att erbjuda bästa möjliga tillgänglighet, kontinuitet och vårdkvalitet. Personalgruppen består av cirka 20 personer; distriktsläkare, distriktssköterskor och sjuksköterskor, undersköterskor, medicinska sekreterare, sjukgymnast och arbetsterapeut. Vi finns i centrala Tranås och har ca 3700 listade patienter. Läkarhuset i Tranås är en del av Prima Vård. 

Vi ser fram emot din ansökan!

Dela detta jobb

Allmänspecialist till Läkarhuset i Tranås

Prima Vård AB