halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Allmänspecialist till Älvsjö Nov-Jan

Företag Centric Care AB
Ort
Utgår

2021-12-16

Ansök nu

Allmänspecialist till Älvsjö Nov-Jan

Drömmer du om en spännande karriär med stor flexibilitet? Vill du se nya arbetsplatser och utvecklas i mötet med kollegor från hela landet? Vi söker nu fler Allmänspecialister till uppdrag i Stockholms området. Kontakta oss redan idag så berättar vi mer!

OM UPPDRAGET

Kunden i Älvsjö driver en större vårdcentral med bland annat läkarmottagning, hemsjukvård, Astma/Allergi/Kol-mottagning och diabetesmottagning. Vårdcentralen har 19 900 listade patienter. Nu söker kunden en erfarenhet specialistläkare inom Allmänmedicin som kan komma och stötta upp verksamheten under perioden November tom Januari.  Är det dig vi söker? 

Kunder arbetar i journalsystemet Take Care. 
 
DINA ARBETSUPPGIFTER

Alla förekommande arbetsuppgifter som Distriktsläkare på vårdcentral. Du kommer att ha planerade bokade patienter samt akuta bokade patienter. Vissa dagar kommer du har ha jour med akuta bokade patienter samt beredskap för akuta och jourärenden.

DIN PROFIL

Några års erfarenhet som specialistläkare inom Allmänmedicin. Trygg i din yrkesroll och van att arbeta med jourmottagning. 
 
OM OSS
​Som bemanningssjuksköterska på Centric Care får du valmöjligheten att jobba hos kunder runt om i hela landet. Du kommer att erbjudas möjligheten att både fördjupa och bredda din kompetens i mötet med nya kollegor på nya arbetsplatser. Vi på Centric Care har bemannat Hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo. Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi erbjuda dig som anställd uppdrag året om och ofta möjligheten att stanna länge på en och samma arbetsplats.

För oss är det viktigt att våra konsulter mår bra och vi vill uppmuntra träning och rörelse, vi har därför ett unikt friskvårdsbidrag på upp till 4000 kr per kalenderår! Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet. Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare. 
 
Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.
 
Välkommen!

Dela detta jobb

logga
Allmänspecialist till Älvsjö Nov-Jan

Centric Care AB