halsojobb.se

Allmänläkare till Västra Götaland

Företag Direktkliniken
Ort
Utgår

2021-10-30

Ansök nu

Allmänläkare till Västra Götaland

VI SÖKER

En erfarenhet Allmänläkare som kan arbeta i Västra Götaland under 2021. Kontinuitet över tid är önskvärt men även du kan jobba kortare perioder är varmt välkommen in med din ansökan. Journalsystemet Asynja används. Behov finns på flera platser och uppdateras löpande. Kontakta oss eller skicka anmälningar på annonser om du vill veta mer. 

DIN PROFIL

Legitimerad läkare med minst 2 års erfarenhet från arbete på vårdcentral, och gärna med specialisering inom Allmänmedicin.

ATT JOBBA SOM HYRLÄKARE

Som hyrläkare på Direktkliniken får du valmöjligheten att jobba hos olika kunder runt om i hela landet. Du kan själv om du vill arbeta någon vecka ibland, eller ta dig en längre eller återkommande uppdrag. Hos oss kan du arbeta som visstidsanställd med timlön eller som underkonsult och fakturera via eget bolag. Planerar du att starta eget kan vi hjälpa dig att komma igång. Vi hjälper till att ordna med resa och boende vid behov. 

Du kommer att få en personlig och erfaren konsultchef som har dig och ditt arbete i fokus. Vi finns där för att stötta dig och sköter all administration kring uppdraget så att du kan fokusera på att arbeta som läkare. 

DIREKTKLINIKEN - VILKA ÄR VI?

Direktkliniken är ett bemanningsföretag som har bemannat svensk sjukvård sedan 2012. Våra ledord är långsiktighet och kvalitet med målsättning som alltid är den självklara samarbetspartnern till både våra kunder och dig som vill arbeta som hyrläkare.

Vårt uppdrag är att matcha kvalificerad och erfarenhet personlig med bemanningsbehovet hos våra kunder. Vi har ett stort antal ramavtal runt om hela landet, därför kan vi erbjuda ett brett utbud av uppdrag året runt. 

 

Dela detta jobb

Allmänläkare till Västra Götaland

Direktkliniken