halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Allmänläkare till vårdcentral i Upplands Väsby - Tillsvidareanställning

Företag Bonliva
Ort
Utgår

2021-12-31

Ansök nu

Allmänläkare till vårdcentral i Upplands Väsby - Tillsvidareanställning

Om jobbet
Vi vill utöka vårt team med ytterligare engagerade läkare för kombinerad tjänst inom digifysisk vård, är det dig vi söker?

Väsby läkargrupp, en del av Doktor.se, är en fin och fräsch vårdmottagning i centrala Upplands Väsby med ca 40 medarbetare som alla delar värdeorden omtanke, engagemang och utveckling och visionen om att bygga hälsa och livskvalité. Vid det dagliga 10-kaffet är det ett dedikerat och kompetent team av sjuksköterskor, specialistsköterskor, allmänläkare, specialistläkare, psykologer, kuratorer, sjukgymnaster och administratörer som samlas för en gemensam paus.

Företagskulturen präglas av ett starkt teamarbete och vilja att leverera kompetens och god service till patienterna i ett positivt klimat.

Väsby Läkargrupp drivs sedan januari 2012 helt inom vårdval Stockholm och nås enkelt med bil, buss eller tåg.

Mottagningen har tre verksamhetsområden:

Vårdcentral

Företagshälsa

Vaccinationsenhet

Vem är du?

Vi söker dig som delar det övriga teamets engagemang och som motiveras av att jobba patientcentrerat med nära samarbete och hög omvårdnadskvalité. Vi ser gärna att du drivs av ansvar och är villig att ta dig an ett specialområde där din kompetens får utvecklas och du kan växa i rollen och bli en viktig nyckelspelare på arbetsplatsen. Då ditt arbete innebär många kontaktytor är det viktigt du besitter god samarbetsförmåga, social kompetens och arbetar med ett konsultativt förhållningssätt. I ditt arbete är du även strukturerad, ansvarsfull och levererar dina arbetsuppgifter i tid och på hög medicinsk nivå.

Då Väsby Läkargrupp lägger stor vikt vid trygghet, tillgänglighet och service i sin verksamhet och patientrelationen är central är det även viktigt att ditt bemötande och din kommunikation är lika god mot patienter som mot kollegor samt att du är lösningsorienterad och flexibel i din tjänst.

För rätt person finns möjlighet att anta rollen som medicinskt ansvarig läkare (MAL)

Du erbjuds

Ett eget ansvarsområde med stora utvecklingsmöjligheter

Möjlighet till intern utveckling inom företagshälsovård

Möjlighet till arbete på distans

Konkurrenskraftig ersättning

Flexibla och skräddarsydda förmåner

Friskvårdsbidrag

Förutsättningar att för dig erbjuda den bästa kvalitativa servicen till våra patienter

Om tjänsten

Tjänsten är en kombinerad tjänst inom digital- och fysisk vård där du både kommer arbeta kliniskt på verksamheten i Upplands Väsby men även med patientkontakt i vår digitala verksamhet med doktor.se. Förutom traditionellt primärvårds- och digitalt arbete kommer du även vara med och skapa rutiner och policys i kontakt med SLL. Du kommer hantera och ansvara över viss statistik och nyckeltal och du kommer vara delaktig i olika projektgrupper samt delta och bidra till utvecklingen av den digitala vården i Sverige. Tjänsten erbjuder kort och gott en stimulerande och omväxlande arbetsmiljö där kreativitet och initiativtagande uppskattas.

Kvalifikationer

Specialist inom allmänmedicin, eller legitimerad läkare med minst 6 månaders erfarenhet från primärvården
God datavana

Erfarenhet från journalsystemet Take Care är meriterande

Flerspråkighet är meriterande

Övrigt om tjänsten

Start: Omgående

Omfattning: Heltid eller deltid. Vid intresse kan det finnas möjligheter att arbeta utanför ordinarie arbetstider genom att ta emot onlinebesök.

Anställningsform: Tillsvidare med 6 månaders provanställning

Plats: Stockholm

Brinner du för att skapa skillnad tillsammans med din medarbetare inom vården? Då är detta rätt tjänst för dig!

Sista ansökningsdatum är 31/12 men rekryteringen sker löpande så glöm inte bort att klicka dig vidare för att ansöka direkt! Tillsättning kan ske innan sista ansökningsdatumet.

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bonliva och du anställs direkt hos Väsby Läkargrupp. Bonliva ansvarar för att samla in relevant dokumentation inför eventuell rekrytering.

Om Bonliva
Bonliva är idag Sveriges ledande bemannings- och rekryteringsföretag inom vård, omsorg och skola. Sedan starten 2011 har vi agerat efter en vision om en mer jämlik välfärd, för bättre liv

Dela detta jobb

Allmänläkare till vårdcentral i Upplands Väsby - Tillsvidareanställning

Bonliva