halsojobb.se

logga

Allmänläkare sökes till Värmland

Företag Instacura AB
Ort
Kategorier
Utgår

2021-05-31

Ansök nu

Allmänläkare sökes till Värmland

Likenäs VC
Vecka 19

Arbetsuppgifter:
Läkaren ska ha vanlig mottagning som distriktsläkare på mottagningen, samt kunna besöka de patienter som bor i särskilt boende samt göra hembesök till de allra sjukaste som inte kan ta sig till vårdcentralen. Även kunna åka ut och konstatera oväntade dödsfall. Det krävs också att distriktsläkaren kan handleda UL, AT och ST. Likenäs har särskild sjukvårdsgrupp och läkaren kan bli uppringd för att åka ut på allvarliga händelser även efter 17:00.

Luftvägsmottagning på Gripen samt vårdcentraler inom område norra Karlstad
Vecka 10-25

Arbetsuppgifter:
Sedvanliga läkaruppgifter på vårdcentral så som bland annat: öppenvårdsbesök – årskontroller, akutbesök (vi arbetar utefter arbetssättet BEON – bästa effektiva omhändertagandenivå). Telefonrådgivning med patienter. Rond och konsultation med distriktssköterskor och övriga yrkeskategorier. Rond med SÄBO och kommunsköterskor. Uppföljning av provsvar/remissvar och fortsatt handläggning av patienter. Receptförskrivningar och sjukskrivningar. Tjänstgöringen kommer att ske på olika verksamheter under uppdragstiden med eftersträvan till placering om 4 veckor på respektive verksamhet. Regionen återkopplar så snart som möjligt med placeringen. Pga. pågående pandemi måste regionens vårdcentraler bidra med resurser till luftvägsmottagningen Gripen vilket också ingår i uppdraget. Den presenterade resursen måste också vara flexibel om verksamhetens planering ändras vad gäller placering inom regionen.

Kristinehamn VC
Vecka 10-12

Arbetsuppgifter:
Sedvanliga arbetsuppgifter på en vårdcentral. Placering på Dagmottagning alternativt Luftvägsmottagning – mestadels akutpatienter (som bokas samma dag). Beredskapstur /”stördoktor” ingår dagtid då man är stöd för frågor av sjuksköterska, ansvar gör patienter som kommer med ambulans och oplanerade patienter, LPT och konstaterande av dödsfall. Sedvanlig administration som följer detta arbeta. Ansvara för administration för hyrläkare om det blir flera under denna tidsperiod.

Gäller för samtliga:

Arbetstid:
Måndag – Fredag, 08:00 – 17:00

Nödvändig erfarenhet:
Specialist inom allmänmedicin

Journalsystem:
Cosmic

Dela detta jobb

logga
Allmänläkare sökes till Värmland

Instacura AB