halsojobb.se

Akutmottagning i Stockholm söker bemanningssjuksköterska

Ort
Kategorier
Utgår

2019-06-01

Ansök nu

Akutmottagning i Stockholm söker bemanningssjuksköterska

Vi söker
Legitimerade sjuksköterskor inom akutsjukvården i Stockholm.

Brinner du för att arbeta i högt tempo? Ha kollegor med hög kompetens?
Bidra till att patienterna får den vård de behöver för att finna sitt välmående igen?

Då är det dig vi söker!

Du kommer att arbeta på en akutmottagning i Stockholm med ett högt tempo men samtidigt arbeta noggrant och fokuserat med varje patient. Du skall ha intresse för att arbeta på sjukhus.
Vi lägger stor vikt på dina personliga egenskaper såsom ansvarstagande, bemötande, initiativ- och samarbetsförmåga. Du som sjuksköterska behöver vara trygg i din roll och tycka att det är kul att jobba i en föränderlig miljö.
Du ska ha minst två års yrkeserfarenhet och behärska svenska språket både i tal och skrift.

Omfattning: Heltid. Finns möjlighet att ta längre uppdrag och ströpass.


Arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska på Akutmottagning

• Första mötet med patienten
• Ankomstsamtal / - så kallade triageringen
• Blodtryck, puls, saturation, andningsfrekvens och temperatur, EKG och andra prover så som till exempel blodglukos och urinprov.
• Bedömningar på patientens medicinska svårighetsgrad samt hur snabbt som patienten behöver få träffa läkaren.
• På en akutmottagning ligger sjuksköterskans fokus på att så snabbt som möjligt göra en bedömning av den enskilde patientens tillstånd och samtidigt ha överblick ett ganska pressat tidsperspektiv.


Anställning
Du kommer att bli anställd som konsult för Vårdlänken Bemanning och Rekrytering med varierande arbetstider och tjänstegrad efter överenskommelse.

Som konsult erbjuds du konkurrenskraftig lön och intressanta uppdrag. Vi erbjuder även:
•Introduktion för att du så snabbt som möjligt ska komma in i din roll
•Regelbundna utvecklingssamtal med din närmaste chef
•Kontinuerlig coachning för att följa hur du når dina uppsatta mål
•Inbjudningar till seminarier och konsultträffar
•Friskvårdsbidrag
Det finns flera fördelar med att välja att arbeta som konsult för Vårdlänken. Som konsult kan du alltid känna dig trygg med att din konsultchef förstår dina och kundens behov, eftersom din konsultchef själv har varit verksam inom samma arbetsområde som du arbetar inom. Det finns stora möjligheter att själv få välja arbetsplats och arbetstider. Behöver du komma i kontakt med Vårdlänken utanför kontorstid, finns alltid en bemannad jourtelefon.

Vårdlänken är ett auktoriserat bemanningsföretag. Det innebär att Vårdlänken varje år genomgår en revision genomförd av Almega. I revisionen kontrolleras bland annat att Vårdlänken betalar de skatter och avgifter som Skatteverket beslutat och i övrigt har sunda finanser. Det ställs också krav på att Vårdlänken har gedigna ansvarsförsäkringar för sina konsulter som är ute på arbetsplatser.

Kollektivavtal är ytterligare ett krav som ställs för att få bli ett auktoriserat bemanningsföretag. Genom Vårdlänkens kollektivavtal kan du känna dig trygg i att Vårdlänken betalar in pengar till din tjänstepension från den allra första kronan som du tjänar in genom dina uppdrag hos Vårdlänken. Skulle du råka ut för en olycka i arbetet, eller till och från arbetet, kan du också känns dig trygg med att Vårdlänken har de olycksfallsförsäkringar som arbetsmarknadens parter har beslutat om.

Ansökan
Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss. Ansök genom att klicka på knappen ”Skicka ansökan”. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten var vänlig och kontakta kontaktpersonen för respektive annons. På vår hemsida http://vardlanken.se/lediga-jobb/ presenterar vi alla våra lediga uppdrag. Urval och intervjuer sker löpande, vi tar tacksamt emot din ansökan snarast.

Om oss
Vårdlänken Bemanning och Rekrytering hyr ut och rekryterar kompetent och kvalificerad personal så som läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, sjukgymnaster, arbetsterapeuter, socionomer, chefer samt övrig vård- och omsorgspersonal.

Vi har över 21 års erfarenhet av bemanning inom vård och omsorg. Våra uppdragsgivare är både privata och offentliga aktörer inom hälsovård, sjukvård och omsorg över hela Sverige. Det gör oss till helhetsleverantör inom vård- och omsorgsområdet.

Läs mer om oss på vår hemsida www.vardlanken.se. Gå även in och gilla oss på Facebook www.facebook.com/vardlanken

Dela detta jobb

Akutmottagning i Stockholm söker bemanningssjuksköterska

Vårdlänken Bemanning & Rekrytering