halsojobb.se

Svartbäcksgården

Är du undersköterska? Vill du ha ett varierande och stimulerande arbete?
Vi ser fram emot din ansökan!

Svartbäcksgården i Uppsala är en kortttidsenhet. Enheten har 58 korttidsplatser fördelat på två avdelningar. Vårt omfattande uppdrag gör att verksamheten är i förändring och ständig utveckling. Det är viktigt för oss att vårt dagliga arbete styrs av vår värdegrund och intention: Att göra skillnad för individen.

Ditt uppdrag
Du planerar din dag tillsammans med arbetsterapeuterna och sjukgymnasterna på enheten. Du kommer att ha varierande och stimulerande arbetsuppgifter och arbeta i team med olika kompetensområde. Det handlar bland annat om individuella och gruppaktiviteter, gruppgymnastik, sociala och kulturella aktiviteter. Arbetstid måndag-fredag dagtid.

Din bakgrund
Vi söker dig som har undersköterskeutbildning. Har du erfarenhet av geriatrik och demens ses det som meriterande för tjänsten.

Som person är du flexibel och kan se möjligheter i förändringar. Du har förmåga till helhetssyn och att se frågor i ett större perspektiv. Vidare är du en kommunikativ person som har lätt för att lyssna och anpassa ditt sätt att kommunicera. Dessutom har du en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Taha Baroudi, verksamhetschef, 018-727 66 62

Facklig företrädare:
Kommunal, 010-442 88 16

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 68 24.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till äldreförvaltningen. Vårt mål är att se till att äldreomsorgens tjänster håller en hög kvalitet och att äldre får den vård de behöver. I vårt uppdrag ingår att samhällsplanera och upphandla tjänster. Tillsammans med oss kan du också jobba med förebyggande och öppna insatser, inom hemtjänst, hemsjukvård, korttidsvård och på vård- och omsorgsboenden. Uppsala är medlem i Världshälsoorganisationens (WHO) nätverk för äldrevänliga städer.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

Logo

Aktivitetsledare/undersköterska till Svartbäcksgården

Företag Uppsala kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2019-09-30

Ansök nu

Dela detta jobb