halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Aktivitetscoach till vård och omsorgsboende Daljunkaregården

Ort
Kategorier
Utgår

2022-06-30

Ansök nu

Aktivitetscoach till vård och omsorgsboende Daljunkaregården

A&O är ett vårdföretag som funnits sedan 1993. Företaget har verksamhet i flera kommuner, har ca 1 600 vårdplatser och sysselsätter omkring 2 500 medarbetare inom äldreomsorg. A&O vill skapa en positiv miljö och omsorg för människor i behov av särskilt boende och vård. Vårt mål är att man ska känna värme, omtanke och trygghet och ha kvar sin personliga integritet hela livet.

 

Vi söker nu en Aktivitetscoach till vår verksamhet i Falun. 

 

Daljunkaregården är ett boende med inriktning hög omvårdnad, med 41 platser. Du som Aktivitetscoach hos oss jobbar i ett team med legitimerad personal, kock, chefer samordnare och omvårdnadspersonal. Tjänstgöringen är måndag till fredag, 80% 

 

 

 Arbetsbeskrivning:

Aktivitetscoachens roll är att skapa förutsättningar för ett meningsfullt sammanhang för de boende på Daljunkaregården  I rollen ingår att planera, följa upp och utveckla kulturutbudet på individ-, grupp- och verksamhetsnivå baserat på varje människas behov, intressen, kapacitet och dagsform.

Som aktivitetscoach ska du vara genuint intresserad av att arbeta med äldre människor. Rollen innebär att arbeta för integration av aktivitet och kultur i det dagliga vård- och omsorgsarbetet. Det krävs ett nära samarbete med vård- och omsorgspersonalen samt en förmåga att engagera och organisera detta. Tillsammans med aktivitetsombuden på enheten skapas månads- och säsongstema och verksamhetens programutbud planeras. Du samarbetar även med organisationer, föreningar, enskilda kulturutövare, närstående, medarbetare, boende och övriga samarbetspartners för att främja förtroendefulla relationer och social interaktion på boendet och stärka de boendes identitet.

Du kommer att samverka med lokala organisationer, föreningar och enskilda kulturutövare, driva och projektleda längre samarbetsprojekt inom musik, samt själv leda grupper. 

 

Egenskaper:

 

Som person ser vi gärna att du är flexibel, självständig och samarbetsvillig. Du får gärna ha tidigare erfarenhet av arbete med äldre. Vi ser gärna att du har kunskap kring metoder för att möta och stärka individer med kognitiva nedsättningar

Att kunna spela ett instrument är meriterande, dock ej ett krav.  


Meriter:

Erfarenhet av äldreomsorg är meriterande

 

Övrigt:

Arbetstid/Varaktighet: 80% Tillsvidare, provanställning tillämpas. 

Tillträdesdatum: enligt överenskommelse

Lön: Individuell lön enligt överenskommelse

Alla anställningar inom företaget omfattas av kollektivavtal. 

Intervjuer kan ske fortlöpande och tjänster kan tillsättas innan ansökningstidens slut. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Har du frågor angående anställningen kontakta: Verksamhetschef, Ulrika Forsmark Mail: ulrika.forsmark@ansvarochomsorg.se Telefon: 023-82892

Dela detta jobb

Aktivitetscoach till vård och omsorgsboende Daljunkaregården

A&O Ansvar och Omsorg