halsojobb.se

Aktivitetscoach

Ort
Kategorier
Utgår

2020-10-15

Ansök nu

Aktivitetscoach

A&O är ett vårdföretag som funnits sedan 1993. Företaget har verksamhet i flera kommuner och sysselsätter omkring 2 500 medarbetare inom äldreomsorg och primärvård.
A&O vill skapa en positiv miljö och omsorg för människor i behov av särskilt boende och vård. Vårt mål är att man ska känna värme, omtanke och trygghet och ha kvar sin personliga integritet hela livet.

Vi söker nu en aktivitetscoach till vår verksamhet Enebacken i Åkersberga.

Enebacken är ett äldreboende med totalt 108 lägenheter fördelade över tre plan.
Huset ligger vackert beläget i utkanten av Åkersberga med ett villaområde på ena sidan och åkerlandskap och skog på andra sidan. Det är lätt att komma ut i friska luften, bra kommunikationer och gott om parkeringsplatser för besökare.
Varje plan är indelat i fyra hemtrevliga enheter med nio lägenheter i varje där det finns ett gemensamt kök och allrum. Lägenheterna är 29 kvadratmeter och består av ett trevligt rum med trinettkök samt rymligt badrum.

Musik, dans/rörelse och konst
Enebacken har musik, dans/rörelse och konst som profil och utifrån enhetens unika team säkerställer vi meningsfulla aktiviteter för våra boende.

Rollen som Aktivitetscoach
Aktivitetscoacherna deltar i omvårdnadsteamet med sin kompetens och aktiviteter. Utifrån de boendes önskningar görs sedan aktivitetsplaner på såväl individ-, grupp- som på verksamhetsnivå. Aktivitetscoacherna samverkar också med de boendes kontaktman samt omvårdnadsteamet när genomförandeplanen etableras. Detta sker tillsammans med de boende och dokumenteras i social journal. Du anordnar och deltar i de planerade anhörigträffarna och boenderåden. Tillsammans med till exempel fysioterapeut, arbetsterapeut och kurator ansvarar du för att anordna "må-bra-projekt" i verksamheten.

Vi söker dig som har ett genuint intresse av musik, dans/rörelse och kultur i allmänhet som kan skapa ett engagemang inom dessa områden för våra boende på äldreboendet. Aktiviteterna ska skapas utifrån säsongstema, högtider och det som är aktuellt i samhället.
Du kanske spelar ett musikinstrument, är bra på att sjunga eller är utbildad taktilmassör? Du är i alla fall nytänkande, påhittig och kreativ, har ett inbjudande arbetssätt och lätt för att inspirera boende och personal. Du sprider glädje och positivitet.
Meriterande är om du har erfarenhet av äldreomsorg sedan tidigare. Du kanske är undersköterska med spetskompetens inom demens, eller du är musikterapeut, konstterapeut eller hälsocoach?

Övrigt:
Arbetstid/Varaktighet
80-100%, tillsvidareanställning 6 mån provanställning tillämpas.
Viss arbete på kvällen eller helgen kan sporadisk förekomma beroende på vilka aktiviteter som är planerad, till exempel pubkväll.
Tillträde efter överenskommelse.

Alla anställningar inom företaget omfattas av kollektivavtal. Fast månadslön.

Intervjuer kan ske fortlöpande och tjänster kan tillsättas innan ansökningstidens slut. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Har du frågor angående anställning på Enebacken kontakta:
Verksamhetschef, Veronique Annink
Mail: veronique.annink@ansvarochomsorg.se
Telefon: 0761-81 03 20

  • Deltid
  • Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
  • Ansök före okt 15

Dela detta jobb

Aktivitetscoach

A&O Ansvar och Omsorg