halsojobb.se

Vaxholms stad är en av de mest attraktiva kommunerna i Stockholm. I Vaxholms stad, en liten kommun med hög ambitionsnivå, ges arbeten med stort eget ansvar och möjligheter att påverka. Vi har goda resultat i våra verksamheter, flera pågående utvecklingsprojekt, engagerade medarbetare, omfattande samarbete med andra organisationer och utvecklingsprogram för chefer/medarbetare.

För mer information om Vaxholm:
http://www.vaxholm.se

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som vill arbeta som aktivitetsansvarig på Vaxholms äldreboende. Arbetet som aktivitetsansvarig innebär att planera, initiera och organisera genomförandet av olika aktiviteter för dem som vi finns till för, både på individuell och på gruppnivå.

Vaxholms äldreboende består av tre olika huskroppar och har sammanlagt 83 boendeplatser. Platserna är fördelade mellan demens, somatik och korttidsboende. Det finns dessutom en dagverksamhet som i första hand vänder sig till personer med demensproblematik. Tjänsten är på heltid men om du själv önskar annan tjänstgöringsgrad så är vi öppna för andra överenskommelser. Vi är också öppna för andra överenskommelser gällande schemaläggning om vissa aktiviteter planeras till kvällstid eller på en helg. Du kommer lätt till Vaxholms äldreboende med kollektivtrafik från t.ex Stockholm, Täby eller Danderyd.

KVALIFIKATIONER
Vi behöver en aktivitetsansvarig som arbetar på hela Vaxholms äldreboende. Du blir en del av vårt rehabteam och teamarbetet är basen i arbetet, det finns tre kollegor att samarbeta med och få stöd av. Du behöver som person vara självständig eftersom du planerar din dag själv. Vi kan erbjuda att varierat arbete med trevliga arbetskamrater. Arbetet som aktivitetsansvarig är ett stimulerande jobb och ett positivt uppdrag där du arbetar för att uppnå en Må-bra-känsla. Du blir spindeln i nätet mot externa aktörer gällande de aktiviteter som anordnas individuellt eller i grupp för dem vi finns till för. Det är ett plus om du har intressen eller färdigheter inom något eller några aktivitetsområden, t.ex. musik, teater, konst, idrott, litteratur etc. Din utbildningsbakgrund kan vara t.ex. fritidspedagog, äldrepedagog, arbetsterapeut, fysioterapeut eller annan jämförbar utbildning eller erfarenhet.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Välkommen med din ansökan via länk i annons.

Vaxholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Logo

Aktivitetsansvarig Vaxholms äldreboende

Företag Vaxholms stad
Ort
Kategorier
Utgår

2019-05-19

Ansök nu

Dela detta jobb