halsojobb.se

Verksamhetsområde Omsorg, Äldreomsorg, Orsagården
Välkommen till Orsa kommun, en liten pärla i Siljansbygdens norra del. En inbjudande miljö med nära samverkan och korta beslutsvägar. Orsa - helt enkelt!

Äldreomsorgen arbetar för att människor skall kunna åldras värdigt och tryggt i Orsa Kommun. Insatserna skall utföras utifrån den enskildes egna behov och önskemål.

Orsagården och Lillåhem är de två särskilda boenden som finns i Orsa. Orsagården är inriktad mot demens. Här finns också ett avdelning för korttidsboende. Lillåhem omfattas även av trygghetsboende där insatserna utförs av hemtjänsten.


Beskrivning

Vi söker en aktivitetsansvarig till vårt särskilda boende Orsagården. Att arbeta som aktivitetsansvarig innebär att du ansvarar för aktiviteterna på Orsagården. Du ska som grund i ditt uppdrag arbeta för att de boende mår bra såväl fysiskt som psykiskt.

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av att skapa en aktiv och meningsfull vardag för varje enskild boende i gemenskap med andra. Detta utifrån dennes individuella behov och önskemål. Du ska ansvara för planering, skapande och utförande av de aktiviteter som efterfrågas. Du ska även inspirera och motivera övrig personal till att få in aktiviteter i det dagliga livet samt samverka med anhörigföreningar och frivilligorganisationer.

Kvalifikationer

Du ska ha utbildning/erfarenhet som av arbetsgivaren bedöms som lämplig för uppdraget. Särskilt viktigt är erfarenhet av arbete med demensvård. Meriterande är erfarenhet av arbete med sociala aktiviteter för äldre. Du ska dela vår humanistiska värdegrund och genuint trivas med att arbeta med människor.

Den kommunala hälso- och sjukvården inbegriper hemsjukvård, rehabilitering och hjälpmedel. Utöver HS-enheten består verksamheten Omsorg även av enheter inom äldreomsorgen, särskilda omsorgen för personer med funktionsvariation samt individ- och familjeomsorgen (IFO).
Välkommen med din ansökan! Vi undanber oss vänligt men bestämt alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Anställningsform    Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning    Heltid
Tillträde    200501
Löneform    Enligt Kollektivavtal
Antal lediga befattningar    1
Sysselsättningsgrad    100%
Ort    Orsa
Län    Dalarnas län
Land    Sverige
Referensnummer    2020/18
Kontakt    
Björn Tilund, 0250 55 24 29
Ellenor Smids, 0250 55 24 25
Facklig företrädare    
Kommunal, 0250-55 22 79, 010-442 81 63
Viveka Ländin Tysk, Vision, 0250-55 24 20
Publicerat    2020-03-03
Sista ansökningsdag    2020-04-03

Aktivitetsansvarig

Företag Orsa Kommun
Ort
Utgår

2020-04-03

Ansök nu

Dela detta jobb