halsojobb.se

Aktiva ledsagare och avlösare

Företag Tiohundra AB
Ort
Kategorier
Utgår

2019-12-29

Ansök nu

Aktiva ledsagare och avlösare

Om oss
Välkommen till TioHundra och Ledsagning och Avlösning!
Ledsagarservice: följ med på kunds aktiviteter t.ex. på utflykter, bio, fika, museum eller andra aktiviteter. Ledsagning kan även vara till och från läkarbesök, handla eller vara socialt stöd.
Avlösarservice: ska ge anhöriga till personer med funktionsnedsättning avlastning, vila och möjlighet att delta i egna aktiviteter utanför hemmet. Det innebär att en avlösaren tillfälligt övertar omvårdnaden i hemmet. 
Vi är en del av Tiohundra – det kompletta vårdbolaget i Roslagen. Här finns allt från Norrtälje sjukhus till hemtjänst, vårdcentraler, äldreboenden, BVC, mödravård, funktionsstöd, psykiatri och personlig assistans. Vi jobbar aktivt med forskning och nya tekniska lösningar, som elektroniska läkemedelslistor och journaler på surfplattor. Vårt arbete har uppmärksammats både nationellt och utomlands, och har gett oss flera fina utmärkelser. I patientenkäten har vår akutmottagning och en av våra vårdcentraler utsetts till bäst i Sverige. I vår medarbetarundersökning har vi topplacering inom Stockholms läns landsting. 
 
Du når oss enkelt med bekväm och wifi-utrustad direktbuss från Stockholm.  
 
Om tjänsten
Vi söker flera ledsagare/avlösare för olika uppdrag och mer eller mindre antal timmar i månaden. Det går bra att kombinera två eller flera uppdrag. Att vara ledsagare/avlösare handlar ofta om att var någons sociala stöd och hjälp. Arbetsuppgifterna varierar med sysselsättning i kunds hem eller att följa med på personens egna aktiviteter och utflykter.  
 
Det är ett uppdrag som går att kombinera med studier eller annat arbete. 
 
Om dig
Vi söker dig med intresse av att jobba med människor. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet där bemötande, personlig mognad och flexibilitet är viktiga egenskaper.  
 
Körkort och tillgång till bil är en fördel.  
 
Just nu söker vi personer i olika åldrar som gillar att träna och göra olika roliga aktiviteter. Det underlättar om du är påhittig och vill prova nya saker.  
Berätta just vad du är intresserad av!  
 
Vi söker personer som:  
- är ansvarsfulla och serviceinriktade  
- är lyhörda  
 
Vi erbjuder:  
- ett meningsfullt uppdrag inom Personlig assistans  
- kompetensutveckling  
- goda arbetsförhållanden  
 
Ingen formell utbildning eller erfarenhet krävs. 
 
Du delar vår värdegrund som bygger på delaktighet, trygghet och respekt.     
 
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och värdesätter den kvalitet som mångfald tillför vår verksamhet.

Dela detta jobb

Aktiva ledsagare och avlösare

Tiohundra AB