halsojobb.se

Logga

Administratör till Socialkontoret

Ort
Kategorier
Utgår

2019-06-13

Ansök nu

Administratör till Socialkontoret

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid för alla invånare. Sök till oss som vill och vågar mer!

Om tjänsten

I rollen som administratör på socialkontoret är du en del av framtidens socialtjänst. Du ingår i en organisation som aktivt arbetar med ständiga förbättringar och utveckling genom digitalisering och innovation. Din roll är att ge administrativt stöd till de kollegor som jobbar i direkt socialt arbete.

Arbetsbeskrivning

Tillsammans med dina fem närmaste kollegor ansvarar du för att registrera beslut, insatser och resurser i verksamhetssystemet, kommunicera och expediera beslutshandlingar, hantera arvodering till uppdragstagare m.m. Då en stor del av arbetet utförs i verksamhetssystemet Procapita och i e-tjänster så behöver du känna dig mycket bekväm med att arbeta i digitala miljöer. Du behöver också ha vana av att arbeta i Office-paketet. 

Kvalifikationer

Du har minst 3-årig gymnasieutbildning och minst 2 års erfarenhet av administrativt arbete i digitala miljöer.

Du har mycket lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och du kan snabbt ändra synsätt och förhållningssätt. Du ser möjligheterna i förändringar och har en vilja att förbättra och effektivisera ditt arbete. Du är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande och har ett genuint intresse och en vilja och förmåga att hjälpa andra. Du anstränger dig för att leverera lösningar med hög kvalitet. Du har förmågan att vara lugn, stabil och kontrollerad i stressituationer och kan fokusera på rätt saker. Du arbetar bra med andra människor och du relaterar till dem på ett lyhört och smidigt sätt.

Meriterande:

- Erfarenhet av arbete i offentlig verksamhet i allmänhet och socialtjänst i synnerhet.
- Erfarenhet av verksamhetssystemet Procapita IFO.
- Arbetat med utveckling och förändring.

Om arbetsplatsen

Avdelningen administrativ service på socialkontoret ger administrativt stöd åt den övriga verksamheten. Avdelningen består av 19 medarbetare som arbetar med bl.a. nämndens arkiv, nämndadministration, ekonomi, socialnämndens kvalitetsledningssystem samt administrativt stöd i ärendehandläggning. 

Tillträde enligt överenskommelse.

Intervjuer sker löpande under annonseringstiden.

Om Norrtälje kommun
Norrtälje är en trygg kommun med drygt 60 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll.

2 500 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar. Just nu HBTQ-certifierar vi våra verksamheter, NPF-säkrar skolor och förskolor och utvecklar hållbara stadsdelar. Norrtälje kommun är en rökfri kommun.

• Dyk in på vår webbplats och läs mer om vår vision Global livsstil – lokalt liv. Där kan du också se våra förmåner och bekanta dig med vårt innovativa, Lean-inspirerade Högre höjder.

• Norrtälje kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något minoritetsspråk eller annat språk.

• Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

Skapa en profilsida hos oss! På så sätt blir det enklare att söka våra tjänster.

Du når din sida på länken nedan:

Länk till din profilsida >

Dela detta jobb

Logga
Administratör till Socialkontoret

Norrtälje kommun