halsojobb.se

Administratör till Försäkringsmedicinsk utredningsenhet, Danderyds sjukhus

Ort
Utgår

2021-01-25

Ansök nu

Administratör till Försäkringsmedicinsk utredningsenhet, Danderyds sjukhus

Vi söker nu en administratör till Försäkringsmedicinsk Utredningsenhet.
Enheten utför försäkringsmedicinska utredningar inom Region Stockholm och Region Gotland på beställning av Försäkringskassan. Utredningarna ska ge en fördjupad beskrivning av sjukdomens konsekvenser för individens funktionstillstånd och förmåga till aktivitet.

På enheten arbetar arbetsterapeuter, fysioterapeuter, läkare, medicinsk sekreterare/administratör och psykologer där teamets arbete baseras på helhetssyn och patienten i centrum. I vår verksamhet arbetar alla yrkeskategorier med utveckling och förbättringar för att nå ett så bra resultat som möjligt. Enheten har ett nystartat kvalitetsregister som möjliggör forskning och utvecklingsarbete.

Som administratör har du en viktig roll kring att koordinera utredningsprocessen. Arbetet är både stimulerande och omväxlande, och du har ett tätt samarbete med övriga yrkeskategorier och enhetschef. Arbetsuppgifterna består av t.ex. hantera beställningar, tidsbokning, journalskrivning, externa kontakter främst med patienter och Försäkringskassan, posthantering, bokning av språktolk. Även andra arbetsuppgifter kring inköp, fakturering, mötesanteckningar, kvalitetsregister och verksamhetsuppföljning förekommer.

Vi söker dig som har flera års erfarenhet från administrativt arbete, gärna inom hälso- och sjukvården. Du har goda kunskaper i svenska språket, behärskar Office-paketet väl samt har kunskaper om olika IT-system, framför allt Take Care, Heroma och/eller Raindance. Vi ser det som meriterande om du är utbildad medicinsk sekreterare eller har arbetat på Försäkringskassan.

Vi söker dig som vill bidra med ditt engagemang och dina erfarenheter. Vi tror att du är ansvarstagande och strukturerad. Egenskaper vi värdesätter är samarbetsförmåga, engagemang och flexibilitet. Du är ofta den första kontakten med vår enhet, vilket ställer krav på ett professionellt bemötande och hög serviceförmåga.

Urval sker löpande under ansökningstiden, så skicka gärna din ansökan redan idag.

Dela detta jobb

Administratör till Försäkringsmedicinsk utredningsenhet, Danderyds sjukhus

Danderyds Sjukhus AB