halsojobb.se

Eriksdalsgården

Är du en erfaren administratör med bakgrund inom äldreomsorgen? Gillar du utvecklingsarbete?
Vi ser fram emot din ansökan!

Eriksdalsgården/omvårdnadsboende ligger centralt i Uppsala, i stadsdelen Luthagen, med omtyckt trädgård och skyddad uteplats. Boendet erbjuder 40 lägenheter.

Ditt uppdrag
Arbetet innebär ett nära samarbete med omvårdnadspersonal, legitimerad personal, verksamhetschef och administratörskollegor. Arbetsuppgifterna är varierande men består främst av bemanning, planering, verksamhetsutveckling, kontakt med myndigheter, fakturahantering, kundkontakter och schemaläggning. I ditt arbete ingår också att ha kontakt med många människor varje dag både brukare, personal, biståndshandläggare och anhöriga vänder sig till dig med diverse frågor.

Din bakgrund
Vi söker dig som har undersköterskeutbildning. Vi ser att du har erfarenhet av administrativt arbete, förändringsarbete och arbete inom äldreomsorg. Att du har goda kunskaper i svenska språket i både tal och skrift samt IT-kunskaper är en förutsättning för arbetet. Det är även meriterande om du har kunskaper i Heroma, Agresso och Siebel.

Som person har du lätt att fatta beslut utifrån tillgänglig information och agera därefter. Du tar initiativ och sätter igång aktiviteter för att uppnå resultat samt har en god ledarskapsförmåga. Vidare förstår du ekonomiska samband och de faktorer som leder till en verksamhet med ekonomi i balans. Dessutom har du en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Linda Alenius, verksamhetschef, 018-727 88 79

Fackliga företrädare:
Kommunal, 010-442 88 16
Vision, Tommy Törnberg, 018-727 24 33

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 68 24.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till äldreförvaltningen. Vårt mål är att se till att äldreomsorgens tjänster håller en hög kvalitet och att äldre får den vård de behöver. I vårt uppdrag ingår att samhällsplanera och upphandla tjänster. Tillsammans med oss kan du också jobba med förebyggande och öppna insatser, inom hemtjänst, hemsjukvård, korttidsvård och på vård- och omsorgsboenden. Uppsala är medlem i Världshälsoorganisationens (WHO) nätverk för äldrevänliga städer.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)

Inom äldreförvaltningen har vi heltid som norm. Det innebär att alla tillsvidareanställda medarbetare i grunden har en heltidsanställning. Vid en eventuell intervju ges mer information om vad det innebär i denna tjänst.
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

Logo

Administratör till Eriksdalsgården

Företag Uppsala kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2019-12-18

Ansök nu

Dela detta jobb