halsojobb.se

2st Sjuksköterskor natt till Tryggheten i Bergshamra

Ort
Kategorier
Utgår

2019-09-27

Ansök nu

2st Sjuksköterskor natt till Tryggheten i Bergshamra

A&O Ansvar och Omsorg AB är ett vårdföretag som funnits sedan 1993. Företaget har verksamhet i ett flertal och sysselsätter omkring 2600 medarbetare inom äldreomsorg och primärvård. A&O vill skapa en positiv miljö och omsorg för människor i behov av särskilt boende och vård. Vårt mål är att man ska känna värme, omtanke och trygghet och ha kvar sin personliga integritet hela livet. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens äldreboende.

Tryggheten har 31 lägenheter fördelat på två avdelningar och erbjuder heldygnsomsorg för äldre med vårdbehov. I närheten finns trevlig natur och promenadstråk. Tryggheten har även djur- och naturprofil vilket innebär att djur är välkomna till verksamheten.

Arbetsbeskrivning
Som sjuksköterska leder du bland annat omvårdnadsarbetet samt säkerställer omvårdnadskompetensen i teamet runt den boende. Det är det din uppgift att bedöma, planera, utföra, utvärdera och dokumentera hälso-och sjukvårdsinsatser utifrån varje enskild boendes förutsättningar och behov, i enlighet med det salutogena förhållningssättet. I din roll ingår att ha kontinuerlig dialog med närstående och informera vid förändringar i hälsotillståndet. Du samarbetar med kollegor, läkare och eventuellt andra, både interna och externa, kontakter för att säkerställa en god omvårdnad.

Egenskaper
Du delar med dig av dina kunskaper och färdigheter. Du är lyhörd, kan arbeta självständigt såväl som i team och är tydlig i din kommunikation. Du har lätt för att sätta dig in i system och ny teknologi. Du har en positiv inställning och ser som ditt självklara ansvar att bidra till ett positivt arbetsklimat.

Kvalifikationer
Du är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Du kan uttrycka dig väl i både tal och skrift i det svenska språket.

Meriter
Erfarenhet av äldreomsorg är meriterande

Övrigt
Tjänstgöringsgrad: Tjänsterna är på nattetid och resulterar i ca 64%
Tillträdesdatum: Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag: 2019-09-27

Kontaktperson

Annika Höijer
Verksamhetschef
A&O Temabo AB
0734 - 36 78 73
annika.hoijer@ansvarochomsorg.se

Dela detta jobb

2st Sjuksköterskor natt till Tryggheten i Bergshamra

A&O Ansvar och Omsorg