halsojobb.se

Nora växelvård/korttidsvård

Är du intresserad av att vara en del i ett positivt team som strävar efter ökad livskvalitet och patientsäkerhet? Vill du vara med i ett team som fokuserar på att ge bästa möjliga omvårdnad, rehabilitering och stöd till anhöriga?
Vi ser fram emot din ansökan!

Nora korttids/växelvård ligger i Sävja med natursköna omgivningar och omfattas av totalt 40 vårdplatser fördelat på två våningsplan.
Verksamheten på våning fyra har demensinriktning. 10 platser korttidsvård och 10 platser växelvård.
Den andra verksamheten på våning tre, har inriktning växelvård somatik

Ditt uppdrag
Du kommer att ingå i team tillsammans med teamombud, annan legitimerad personal, omvårdnadspersonal, administration och chef som tillsammans jobbar för att skapa ett positivt och hälsofrämjande arbetsklimat. Vi är ett team som jobbar lösningsfokuserat, som ser möjligheterna och vågar prova nya lösningar. Teamet skapar trygghet för både patienter och närstående genom att ta tillvara varje individs unika möjligheter, erbjuda god omvårdnad, social gemenskap och aktivitet i lagom dos som främjar fysiskt och psykiskt välmående.

Arbetet som omvårdnadsansvarig sjuksköterska innefattar sedvanliga arbetsuppgifter såsom att handleda/delegera personal, direkt patientarbete samt stöd till närstående.
Som sjuksköterska i denna typ av verksamhet är samordning mellan olika aktörer i vården en stor del i arbetet.

Schemalagd arbetstid, dagtid och helgtjänstgöring. I nuläget innebär det helgtjänstgöring var 6:e helg.

Din bakgrund
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Har du erfarenhet av växelvård, korttidsvård och/eller demensvård ses det som meriterande. Arbetet kräver att du behärskar det svenska språket obehindrat i både tal och skrift.

Som person är du empatisk och kan snabbt sätta dig in i någon annans perspektiv eller situation. Du har förmåga till helhetssyn och att se frågor i ett större perspektiv samt tar ansvar och driver ditt arbete framåt för att nå resultat. Vidare är du lugn och samlad i olika situationer och kan fokusera på rätt saker. Dessutom har du en god pedagogisk förmåga och förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Helena Ekman, verksamhetschef, 018-727 02 64

Facklig företrädare:
Vårdförbundet, Julia Vetterberg, 018-727 88 71

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 68 24.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till äldreförvaltningen. Vårt mål är att se till att äldreomsorgens tjänster håller en hög kvalitet och att äldre får den vård de behöver. I vårt uppdrag ingår att samhällsplanera och upphandla tjänster. Tillsammans med oss kan du också jobba med förebyggande och öppna insatser, inom hemtjänst, hemsjukvård, korttidsvård och på vård- och omsorgsboenden. Uppsala är medlem i Världshälsoorganisationens (WHO) nätverk för äldrevänliga städer.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)

Inom äldreförvaltningen har vi heltid som norm. Det innebär att alla tillsvidareanställda medarbetare i grunden har en heltidsanställning. Vid en eventuell intervju ges mer information om vad det innebär i denna tjänst.
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

Logo

2 legitimerade sjuksköterskor till Nora växelvård, korttidsvård

Företag Uppsala kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2020-04-01

Ansök nu

Dela detta jobb