halsojobb.se

Logo

1:e Socialsekreterare

Ort
Kategorier
Utgår

2020-02-23

Ansök nu

1:e Socialsekreterare

Hofors är en liten naturskön kommun med stora möjligheter. 35 minuter väster om Gävle och 25 minuter från Falun hittar du Hofors med framgångsrika industrier och serviceföretag i en bra boendemiljö och en väl utbyggd samhällsservice. Här bor du billigt och lever rikt – oavsett om du väljer tätorten Hofors eller det mer lantliga Torsåker. Med stort utbud av idrott, kultur, natur och föreningsliv inpå knuten finns goda förutsättningar för dig och din kompetens att utvecklas. En sådan tillvaro kallar vi vänlig. Kommunen har cirka 9600 invånare och ungefär 1000 anställda. Gemensamt arbetar Hofors kommuns medarbetare efter värdegrunden respekt, professionalism och ansvar. Läs mera på www.hofors.se

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker 1:e socialsekreterare till barn och familjeenheten med flerårig erfarenhet av området. Ansvara för att utreda samt stötta socialsekreterare i gruppen, samt viss arbetsfördelning. Du kommer att ingå i Individ och familjeomsorgens ledningsgrupp.

KVALIFIKATIONER
Socionomexamen eller motsvarande högskoleutbildning som arbetsgivaren prövar likvärdig samt erfarenhet av myndighetsutövning. Du behärskar ett professionellt bemötande, är noggrann och har en vilja att möta människor i svåra situationer. Du har god samarbetsförmåga, är utåtriktad och engagerad, har lätt att uttrycka dig i tal och skrift, är flexibel och kan variera dina arbetsuppgifter efter verksamhetens och enhetens behov. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Som person är du trygg i dig själv och i din profession. Du har lätt för att bygga relationer och skapa förtroende samt är uthållig, nyfiken på människors olikheter.

Det är en fördel om du har erfarenhet av liknande arbete och andra relevanta utbildningar inom området. Tidigare erfarenhet av t.ex. MI, BBIC, Signs Of Safety, barnsamtal och Treserva ses som meriterande.

Vi behöver dig som är stresstålig, trygg, pedagogisk, ansvarstagande, gillar att samarbeta samt har intresse av att arbeta i en lärande organisation.

Du behöver ha B-körkort då arbetet kan medföra resor i tjänsten.

ÖVRIGT
OBS! För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Hofors kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via offentliga jobb och inte via e-post eller pappersformat.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Dela detta jobb

Logo
1:e Socialsekreterare

Hofors Kommun, Barn och utbildning