halsojobb.se

1:a linje chef till Bröst-, Endokrina tumörer och sarkom, Karolinska Solna

Ort
Kategorier
Utgår

2020-08-16

Ansök nu

1:a linje chef till Bröst-, Endokrina tumörer och sarkom, Karolinska Solna

Vår omvårdnadschef Stina söker ny kollega! Är du en lagspelare som trivs med att leda tillsammans med andra? Har du förmåga att se helheten och är en inspirerande och handlingskraftig ledare som söker nya utmaningar? Då ska du söka denna tjänst!

Tema Cancer är ett av sju teman där ME Bröst Endokrin Sarkom ingår. Inom området utreds och behandlas patienter med tumörer i bröst, endokrina organ och sarkom. I samarbete med klinisk genetik ansvarar vi även för utredning, rådgivning och behandling för ärftlig cancer. Den medicinska enheten har cirka 200 anställda. Vi är stolta ensamutövare av endokrinkirurgi i region Stockholm och har rikssjukvårdsuppdrag för sarkom.

Många cancerpatienter behöver både kirurgisk och onkologisk vård och behandling. I vår medicinska enhet arbetar vi integrerat med cancerkirurgi och onkologi och på det sättet samlar vi kompetensen runt patienten.

Vi erbjuder

  • En möjlighet att tillsammans med en idérik och kollegial medarbetargrupp bedriva kirurgisk och onkologisk omvårdnad i ett delat ledarskap
  • Möjlighet att delta i olika interna utbildningar och forskningar inom vårt område
  • Gott stöd från dina chefskollegor
  • Administrativt stöd i form av bemanningsassistent
  • Möjlighet till handledning och coachning i chefsrollen
  • Möjligheten att utveckla rollen som ledare tillsammans med dina kollegor och chef
  • Karolinskas chefsprogram

Om tjänsten

Som omvårdnadschef (OVC) för vår slutenvårdsenhet arbetar du i ett gemensamt ledarskap för den omvårdnadspersonal som arbetar inom vårdytan. Du ingår och deltar aktivt i omvårdnadsledningsgruppen.

I nära samarbete med medarbetare, omvårdnadsansvarig sjuksköterska och sektionsschefer förväntas du leda och löpande utveckla och förbättra arbetssätten och rutinerna för vårdenheten och patientflödena.

Du är verksamhetens och Karolinskas representant så väl internt som externt. Du har ett nära samarbete med övriga OVC:er och sektionschefer inom vårt ME. Du rapporterar till vårdenhetschef.

Som omvårdnadschef ansvarar du för:

  • att det finns rätt kompetens och bemanning med omvårdnadspersonal för de patienter som vårdas inom vårdytan
  • att ge medarbetarna inom vårdytan rätt förutsättningar som krävs för arbetet i flödet
  • att bereda möjligheter för omvårdnadsutveckling och forskning

I rollen ingår även delat ansvar för budget och verksamhetsplan samt delat arbetsmiljöansvar för både den fysiska och psykosociala arbetsmiljön på vårdytan.

Vi söker

Vi söker dig med kandidatexamen inom relevant område och som gärna har erfarenhet av delat ledarskap. Det är inget krav men vi ser det som meriterande med en utbildningsnivå motsvarande magister eller högre.

Du är en handlingskraftig, driven ledare och är lyhörd för såväl patientgruppernas som medarbetarnas behov. Rollen förutsätter erfarenhet från kliniskt arbete och att du har en förmåga att se helheten.

Du förväntas vara ett föredöme, visa personlig omtanke och motivera och inspirera dina medarbetare att utvecklas i sin yrkesroll och i organisationen. För dig är det inte viktigt med prestige.

Du har erfarenhet från roller som innefattar medarbetaransvar och dokumenterad erfarenhet av ledning, styrning och förbättringsarbete

Kvalifikationer 

Krav: Du har utbildningsbakgrund motsvarande minst kandidatexamen och minst fem års ledarerfarenhet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet

Meriterande: Leg. sjuksköterska, magisterexamen i ledarskap och/eller omvårdnad. Tidigare erfarenhet från chefsbefattning.

 

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV

3. Övriga bilagor (bifogas i förekommande fall)  

- Examensbevis

- Yrkeslegitimation  

- Bevis om specialistkompetens  

- Genomförda tester (MAP och Matrigma)  

Ansökan 

I vår rekryteringsprocess använder vi oss av Assessios test MAP och Matrigma. MAP är ett personlighetstest och Matrigma är ett icke-verbalt begåvningstest och båda bygger på arbetspsykologisk forskning. Testerna används som ett komplement till dina erfarenheter och kompetenser och syftet är att göra vår urvalsprocess kvalitetssäker och transparent. 

Efter ansökningstidens slut kommer du att få ett mejl med en länk till testerna. Du får sedan tre arbetsdagar på dig att genomföra testerna.

Din ansökan är inte komplett förrän du genomfört testerna.  

Välkommen med din ansökan genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte.  

 

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

 

Tema Cancer är ett av de största av Karolinska Universitetssjukhusets teman. Tema Cancer bedriver sin verksamhet huvudsakligen i Huddinge och Solna, men har även verksamhet på Danderyds sjukhus. Tema Cancer har cirka 2 000 medarbetare och utreder, behandlar och vårdar patienter med någon form av malign tumörsjukdom samt benign hematologi och koagulationssjukdom.  

Genom att arbeta med värdebaserad vård där multiprofessionella och multidisciplinära team samarbetar strävar vi efter resultat som gör skillnad för patienten. Vårt nära samarbete med Karolinska Institutet gör att vi även kan bedriva omfattande patientnära klinisk forsknings- och utbildningsverksamhet. 

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

 

Har du frågor kring rekryteringsprocessen? Kika gärna på våra hemsida där du hittar samlade frågor och svar om hur vi arbetar med rekrytering på Karolinska Universitetssjukhuset.

https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

 

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Dela detta jobb

1:a linje chef till Bröst-, Endokrina tumörer och sarkom, Karolinska Solna

Karolinska Universitetssjukhuset