halsojobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Mix Medicare AB är ett auktoriserat/ISO-certifierat tjänsteföretag som arbetar med rekrytering och uthyrning av sjukvårdspersonal inom vård och omsorg. Vi samarbetar med både kommun, landsting och privata vårdgivare.

Vi är medlemmar i branschorganisationen Bemanningsföretagen och Svenskt Näringsliv. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Unionen och Kommunal. Samtliga våra medarbetare är försäkrade och har ett gott försäkringsskydd. Genom en ansvarsförsäkring är våra kunder skyddade vid sakskada, förmögenhetsskada och förmögenhetsbrott.

Som ett led i företagets expansion behöver vi omgående en verksamhetschef för att bygga upp och leda vår nystartade verksamhet inom personlig assistans för vuxna.

Du kommer med din kompetens, och med hjälp av företagsledningen, att vara en nyckelperson under uppbyggnadsfasen med uppgifter som att ansvara för planering, schemaläggning, uppföljning, utveckling av verksamheten, kundkontakter, marknadsföring, socialdokumentation för företaget samt kontakter med olika myndigheter som kommuner, försäkringskassan m.m. Som verksamhetschef kommer du att vara företagets ansikte utåt och få arbeta målinriktat både operativt och strategiskt. Du erbjuds en intressant och mångfacetterad roll, med möjlighet att påverka och utveckla verksamheten.

Kvalifikationer

  • Du ska ha adekvat högskoleutbildning, gärna socionom eller social omsorgsutbildning med inriktning mot omsorg om äldre och funktionshindrade eller annan likvärdigt sammansatt utbildning som uppfyller myndighetskraven inom LSS (tillståndbärande).
  • Erfarenhet av chefskap från LSS. Du har antagligen tidigare varit med och startat liknade verksamheter och har erfarenhet från ledande befattningar.
  • Kunskap om och erfarenhet av gällande lagstiftning, förordningar och föreskrifter inom verksamhetsområdet.
  • För att vara framgångsrik i rollen måste du naturligtvis vara trygg i dig själv, positiv, orädd och strukturerad. Du ser möjligheter och är inte rädd för att hugga i där det behövs. Som person är du kommunikativ och har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift. Stor vikt läggs vid den personliga lämpligheten.

Kunskap om lagar och föreskrifter som styr LSS arbetet är ett krav.

Arbete: Heltid/deltid.

Kontaktperson
Ebrahim Daghigh
08-741 13 94 / 070-781 61 50

Verksamhetsansvarig för personlig assistans, LSS

Företag Unknown
Ort
Kategorier
Utgår

1970-01-01

Ansök nu

Dela detta jobb