halsojobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Utbildad undersköterska/barnskötare till Prästgårdslidens förskola

Företag Mjölby kommun
Ort
Kategorier
Utgår

1970-01-01

Ansök nu

Utbildad undersköterska/barnskötare till Prästgårdslidens förskola

Arbetsplatsen

Vår kommun är expansiv med strax över 26.000 invånare. Vi har nära till varandra och nära till resten av världen, kommunikationerna är utmärkta. Mjölby kommuns vision sammanfattas i en slogan: ”Världsvan och hemkär”. ”Världsvan” står för öppenhet, nytänkande, vilja att växa och tro på framtiden. ”Hemkär” står för stolthet och glädje över hembygden. Hos oss är det enkelt att leva ett gott liv.

Vill du veta mer om oss?
Besök oss på www.mjolby.se

Arbetsuppgifter

Till vår förskola söker vi en utbildad undersköterska/barnskötare som kan vara assistent åt ett barn med behov av viss vård och stöttning. Som assistent deltar du och barnet i förskolans alla dagliga aktiviteter.

Kvalifikationer

Att arbeta som assistent ställer krav på ett flexibelt och tydliggörande förhållningssätt och nära samarbete gentemot både kollegor och vårdnadshavare.

Har du tidigare erfarenhet av arbete med stöttning av motorisk- och språkligutveckling samt erfarenhet av att arbeta med tecken som stöd tillsammans med barn i förskoleåldern är detta ett stort plus. Som person är du trygg och har en förmåga att känna tillit och omtanke. Du är tydlig och lyhörd i din kommunikation och van att anpassa ditt sätt att kommunicera efter rådande situation. Du är positiv och lösningsfokuserad, samt har förmåga att entusiasmera och skapa goda relationer med barn, föräldrar och kollegor. Du har ett situationsanpassat arbetssätt, ett prestigelöst förhållningssätt och en vilja att utvecklas i din yrkesroll.

Anställning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde 2016-09-01 eller enligt överenskommelse
Tidsbegränsat till:  Tidsbegränsad till och med 2017-06-23 med möjlighet till förlängning.
Antal platser: 1

Dela detta jobb

Utbildad undersköterska/barnskötare till Prästgårdslidens förskola

Mjölby kommun