halsojobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

I Nacka bor drygt 95 000 personer och antalet ökar stadigt. Vår service präglas av effektivt resursutnyttjande, starkt medborgarinflytande och stor valfrihet. Inom alla verksamheter är ambitionen att skapa bästa förutsättningar för kreativitet, innovation och kunskapsdelning.

Välfärd samhällsservice med drygt 1200 medarbetare utför tjänster inom socialpsykiatri, omsorgsverksamhet, individ och familjeomsorg, personlig assistans samt äldreomsorg. Vi driver också Nacka kulturcentrum, kommunala musikskolan, kommunala biblioteken, idrottsdriftsenheten samt fritidsgårdarna i Nacka. Vårt mål är att genom mångfald, bred kompetens och samverkan vara det bästa alternativet för människor i alla åldrar och att erbjuda den bästa samhällsservicen.

Arbetsplatsen

Nacka Seniorcenter (NSC) är det kommunala alternativet för äldreomsorg i Nacka kommun. NSC vill vara en mötesplats för våra seniorer i Nacka och erbjuder sociala aktiviteter, vård och omsorg i form av särskilt boende, natt- och larmpatrull samt dagverksamhet. Våra fem Seniorcenter finns i Ektorp, Finntorp, Saltsjöbaden, Saltsjö-Boo och Älta. Tjänsten är placerad på nacka seniorcenter Sofiero som ligger nära Björknäs centrum.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna består i att hjälpa kund med den dagliga livsföringen med allt från personlig hygien till att aktivt verka för en meningsfull och stimulerande vardag utifrån den enskildes behov, intressen och förutsättningar. Utöver detta ingår sedvanliga arbetsuppgifter för undersköterskor inom äldreomsorgen så som dokumentation och arbete med utveckling av verksamheten.

Kvalifikationer

Du är utbildad undersköterska med dokumenterad erfarenhet av arbete inom äldreboende eller hemtjänst. Vi ser gärna att du har praktisk och teoretisk kunskap i demensvård. Du behöver ha grundläggande datakunskaper och erfarenhet av att dokumentera i datasystem.

Som person är du flexibel, ansvarsfull och trivs med att arbeta med äldre. Eftersom vår verksamhet präglas av ett starkt kvalitétstänk är det viktigt att du har förmåga att se förbättringsmöjligheter och vill bidra till att utveckla vår verksamhet. Likaså förutsätter arbetet att du kan uttrycka dig utmärkt i svenska, i både tal och skrift.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi ser gärna att de vi anställer har möjlighet att arbeta hela sommarperioden.

Utdrag ur Belastningsregistret:
I enlighet med Nacka Socialnämndens beslut krävs ett utdrag ur belastningsregistret (blankett 442.5) i samband med anställning inom Nacka kommun och VSS. www.polisen.se/Service/Registerutdrag/

Anställningsvillkor

Fyra tjänster.

Heltid, tillsvidareanställning.

Tillträde omgående eller enligt överenskommelse.

Du har möjlighet att påverka din arbetstidsförläggning och sysselsättningsgrad i enlighet med Nacka kommuns flexibla arbetstidsmodell.

Mer information och ansökan

Vi kommer fortlöpande kalla de kandidater vi vill gå vidare med till intervjuer. Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev senast den 2015-04-12. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Dröj inte med din ansökan då tjänsten kan komma tillsättas innan ansökningstiden gått ut så.

Monica Marchesi Enhetschef, 08-718 97 38
Amanda Åslin Rekryterare, 070-431 75 15
Elias Roos Rekryterare, 070-431 79 60

Undersköterskor till Nacka Seniorcenter Sofiero

Företag Nacka Kommun
Ort
Kategorier
Utgår

1970-01-01

Ansök nu

Dela detta jobb