halsojobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Askim-Frölunda-Högsbo ligger i den södra delen av Göteborg och har 56 000 invånare. Vi ger service inom förskola, skola, individ- och familjeomsorg, funktionshinder, äldreomsorg, hemsjukvård samt kultur och fritid. För oss är det viktigt med kundens fokus och våra ca 4 200 medarbetare arbetar för att Askim-Frölunda-Högsbo ska vara ett attraktivt område att växa upp, utbildas, bo, arbeta och åldras i. Vi erbjuder dig ett meningsfullt och omväxlande arbete med möjlighet att utvecklas i din yrkesroll.

Arbetsbeskrivning

Norra Dragspelsgatan ligger grönt och lummigt alldeles invid ett bostadsområde vid hyreshuset ”Käppen” i Västra Frölunda. Stort köpcentrum finns också här inom bekvämt promenadavstånd. Äldreboendet är litet och har en hemlik miljö. En välkomnande entré finns från två håll och den ena går genom vår egen lilla trädgård. Vi har 18 lägenheter avsedda för äldre personer med demensdiagnos.

Grunden i vårt arbetssätt är kontaktmannaskapet där tonvikten ligger på att skapa goda relationer till boende och deras anhöriga, där de kan känna inflytande och gemenskap. Sociala aktiviteter och utevistelser är självklara delar av arbetet, som utgår från den enskildes behov och önskemål. Social dokumentation i flera IT-system och medicinska uppgifter delegerade av sjuksköterska ingår också i arbetet. Utifrån ett salutogent förhållningssätt erbjuder du personlig omsorg och omvårdnad till våra hyresgäster. I det gemensamma omsorgs- och vårdarbetet samverkar du i team och deltar aktivt i arbetsplatsens kvalitets- och utvecklingsarbete. Du kommer att ha ett särskilt ansvar för att utveckla arbetslagets inkluderande arbetssätt.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har utbildning från omvårdnadsprogrammet samt erfarenhet av arbete med personer med demensdiagnos. Vi ser helst att du har en påbyggnadsutbildning i demens/psykiatri till exempel YH (tidigare KY) eller LPA fördjupning. För att skapa individuella genomförandeplaner för våra hyresgäster arbetar vi med reflektion i arbetslaget, BPSD-registret och Senior Alert. Meriterande är om du har erfarenhet av arbetssättet som beskrivs ovan. Vi har också behov av handledare för studenter i omvårdnadsprogrammet och ser gärna att du har haft sådant uppdrag i tidigare anställningar.

Om du vill arbeta hos oss har du ett genuint intresse för att arbeta med äldre personer. För oss innebär det att du är beredd på att ta ett stort ansvar, att du har god samarbetsförmåga, är flexibel och initiativrik samt att du har ett gott och professionellt bemötande. För att lyckas i uppdraget är det viktigt att du har en helhetssyn.

Vi vill också att du förstår vikten av att våra hyresgästers dag har ett socialt och meningsfullt innehåll. Självkännedom, humor och ett gott humör är egenskaper vi värderar högt. Verksamheten ställer krav på dokumentation och informationsöverföring, vilket kräver att du känner dig bekväm med att använda dator som arbetsredskap samt att du kan uttrycka dig väl i både tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. På arbetsplatsen arbetar till största del kvinnor, varpå vi gärna ser manliga sökande.

Övrig information

Förvaltningen har gjort medieval för denna rekrytering och undanber oss därför vänligen men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Undersköterska till Norra Dragspelsgatan äldreboende

Företag Unknown
Ort
Kategorier
Utgår

1970-01-01

Ansök nu

Dela detta jobb