halsojobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Om oss

Nurse House är ett privatägt bemanningsföretag för vårdpersonal, främst för sjuksköterskor, läkare, undersköterskor och läkarsekreterare. Vi som är dina kontaktpersoner heter Åsa Bjällander Örneborg och Kaarina Hatakka. Tillsammans har vi lång och gedigen erfarenhet från bemanningsbranschen. Vårt motto har alltid varit att man ska ha roligt när man arbetar inom bemanning, för då blir det enkelt att lösa bemanningsproblem.
Vi har alltid fokus på att hitta den bästa möjliga lösningen till dig som arbetstagare. Hos oss kan du som anställd alltid känna dig både sedd och hörd. Vi har lång erfarenhet av att arbeta med bemanning och vi vet hur vi kan göra arbetet roligt, flexibelt och lönsamt.

SOMMARLÖN
Under veckorna 26-33 betalar vi en speciell sommarlön! Du tjänar mer pengar från första timmen du arbetar och du får sommarlönen betald som en vanlig lön under sommaren. Hos Nurse House kan du få din lön utbetald 2 gånger/ månad, om du vill.

Om företaget

Vårdcentral i Stockholm behöver hjälp i sin hemsjukvård i sommar. Vikariat finns v. 26-33. Dokumentation i Take Care. KÖRKORT ÄR ETT KRAV!

Dina arbetsuppgifter

Sedvanliga arbetsuppgifter för undersköterska i basal hemsjukvård.

Din profil

Utbildad undersköterska med erfarenhet av att arbeta i hemsjukvård. Du ska vara trygg i din yrkesroll och vara positiv och förväntansfull inför en rolig sommar på dina uppdrag. Körkort är ett krav!

Kontaktperson(er)

Åsa Bjällander Örneborg 08-767 00 00
Kaarina Hatakka 08-767 00 00

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Timanställning

Tjänstgöringsort

Stockholm

Märk din ansökan med Halsojobb.se

Undersköterska till hemsjukvård

Företag Unknown
Ort
Kategorier
Utgår

1970-01-01

Ansök nu

Dela detta jobb