halsojobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

FÃ¥ jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Landstinget Gävleborg erbjuder dig ett meningsfullt arbete i en god arbetsmiljö. Här finns goda utvecklings- och karriärmöjligheter och en bra miljö att leva och bo i. Hos oss får du utveckla dina kunskaper i en dynamisk verksamhet med generösa personalförmåner.

Hälso- och sjukvården är indelad i fyra länsövergripande divisioner och omfattar större delen av vår verksamhet. Utbildning på våra folkhögskolor, kultur och kommunikationer är andra viktiga delar, liksom folktandvården som drivs som ett landstingsägt bolag. 

Division Operation har cirka 2000 medarbetare inom tio verksamhetsområden där akutsjukvård, anestesi, kirurgi, ortopedi, ögon, ambulans, onkologi, barn- och ungdomssjukvård, kvinnosjukvård och öron-näsa-hals ingår.

Akutverksamheten i Landstinget Gävleborg är en del av Division Operation och har cirka 170 medarbetare fördelat på två akutmottagningar, Gävle och Hudiksvall. Till mottagningen i Gävle söker vi nu erfarna undersköterskor som vill vara med och utveckla verksamheten tillsammans med oss.

Med cirka 6500 anställda är Landstinget Gävleborg en av länets största arbetsgivare och en viktig aktör för utvecklingen av ett livskraftigt Gävleborg. Välkommen till oss! 

Arbetsuppgifter

Som undersköterska på akutmottagningen blir du en medarbetare i en positiv och frammåtblickande arbetsgrupp. Vi på akuten i Gävle satsar på att utbilda personalen och utveckla arbetsplatsen till den bästa akutmottagningen i Sverige. Vi arbetar ständigt att förbättra verksamheten i kvalitéts och arbetsmiljöfrågor, samt att se till att våra patienter får bästa tänkbara omvårdnad och en trygghet i sitt besök hos oss. 

Som undersköterska kommer du att tilsammas med sjuksköterskor och läkare, arbeta med stöd av sektionsledare och vårdenhetschef inom våra olika sektioner. Du möter patienter från nyfödda till äldre. 

Du kommer att få möjlighet att utbildas och växa i din roll som undersköterska. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har ett brinnande intresse för akutsjukvård och vill vara med och utveckla och driva Akutmottagningen i Gävle till den bästa i Sverige. Du är utbildad undersköterska med erfarenhet från akutsjukvård. Meriterande är utbildning inom akutsjukvård och trauma, gips.

Uppdraget som undersköterska hos oss ställer höga krav på självständighet och trygghet inom dig som person och i ditt arbete. Vidare behöver du vara kommunikativ och trivas med högt tempo. 

Din viktigaste tillgång är ditt engagemang för verksamhetens patienter och att arbeta frammåt i en positiv anda och att du drivs av att ge akutmottagningens patienter bästa möjliga vård, idag och imorgon.

Meriterande är kunskaper inom journalsystemet Elvis och Melior.

Arbetet innefattar tjänstgöring på dynets alla timmar.

Anställning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning 
Omfattning:Heltid 
Tillträde:2014-10-01 eller enligt överenskommelse. Vikariat tom 2015-12 med möjlighet till förlängning. Arbetsgivare kommer att intervjua fortgående under rekryteringsperioden och tillsättning kan komma att ske före sista sökdatum. 
Antal platser:7 

Ansökan

Arbetgivarens referensnummer: LS 2014/987 
Senaste ansökningsdatum:2014-09-22

Övrigt

Landstinget Gävleborg använder sig av e-rekrytering. 
Uppgifterna sparas enligt personuppgiftslagen (PUL) och du behöver inte fylla i dem igen om du ska söka ett jobb hos oss vid ett senare tillfälle. Däremot kan du enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. 

Alla dina ansökningar sparas under din egen inloggning på www.offentligajobb.se där du även når ditt CV. Givetvis är det bara behörig personal som kan komma åt dina uppgifter. 

Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare: 
Vi har redan beslutat var vi vill synas med våra platsannonser samt vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa annonsplats eller tjänster för pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden 

Kontaktperson(er)

Peter Sund, Vårdenhetschef 
026-15 40 32

Marita Hayden, Bemanningsansvarig 
026-15 42 92

Fackliga företrädare

Camilla Strömbom, Kommunal 
070-7213350

Håkan Ågren, Kommunal 
026-15 40 00

Märk din ansökan med HalsoJobb.se

Undersköterska, akutsjukvård till akutmottagningen, Gävle

Företag Unknown
Ort
Kategorier
Utgår

1970-01-01

Ansök nu

Dela detta jobb