halsojobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

I Temabo har vi alla en gemensam uppfattning att mycket går att göra annorlunda och bättre inom svensk äldreomsorg. Temabos mål är att alla boende ska få möjlighet att leva hela livet.

Vi utgår från en salutogen värdegrund och fokuserar på vad som är meningsfullt för den boende ur ett hälsoperspektiv och vårt arbetssätt bygger på en förtroendefull samarbetsrelation med varje boende.

Temabo har drivit Ribbings backe sedan 2009 på uppdrag av Sollentuna kommun. I januari 2015 träder ett nytt 10-års avtal i kraft mellan Temabo och kommunen. Temabo har som mål att bli ett föredöme närdet gäller en personcentrerad och högkvalitativ demensomsorg och använder sig av konstens och kulturens positiva påverkan på hälsa och välbefinnande. På Ribbings backe ligger tyngdpunkten särskilt på musik och dans.

Vi har som mål att de boende ska få uppleva en meningsfull och innehållsrik vardag på sina villkor. Vi prioriterar det sociala och människans behov av samhörighet. Ribbings backe i Edsberg består av 48 lägenheter, 32 på de två demensavdelningarna och 16 på omsorgsavdelningen.

Rollen som Teamledare:

Du ska ha ett genuint intresse för att utveckla äldreomsorgen. Du skall vara en god lagspelare och ha lätt för att samverka med andra yrkeskategorier. Det är viktigt att du är tydlig i din kommunikation och att du har en hög serviceanda.

I rollen ingår arbetsuppgifter enligt följande:

  • Vara företagets ambassadör gentemot Boende och uppdragsgivare
  • Ge omvårdnad och service till boende i enlighet med de nationella riktlinjerna för god demensomsorg.
  • Stödja och leda dina medarbetare.
  • Vara nära arbetsledare i det dagliga arbetet.
  • Organisera och följa rutiner för god ordning och reda.
  • Hålla årliga utvecklingssamtal och lönesamtal i samarbete med verksamhetschef.
  • Följa upp och se till att genomförandeplaner och löpande dokumentation finns.

Tillsammans med verksamhetsledningen ge stöd och handledning i dokumentation.

  • Arbeta aktivt med kvalitetsregister som BPSD-registret och Senior Alert
  • Vara delaktig i budgetprocessen.
  • Följa upp och planera för resultat avseende bemanning, beläggning, timkostnader och övriga kostnader tillsammans med verksamhetschefen.

Du har grundutbildning motsvarande minst undersköterska. Önskvärt är att du har fördjupade kunskaper i demens. Minst tre års vana av arbete inom äldreomsorg. Meriterande är tidigare uppdrag inom arbetsledning.

Du är kommunikativ och engagerad i ditt arbete. Du vill arbeta för att uppnå gemensamt uppsatta verksamhetsmål och verkar för att dina medarbetare utvecklas och får det stöd som behövs i denna process.

Teamledaren arbetar schemalagd arbetstid, i huvudsak dagtid med tjänstgöring två helger per femveckorsperiod. Tjänsten är 100 % där 25 % av arbetstiden avsätts för det direkta nära arbetsledarskapet och 75 % för vård och omsorgsarbetet. Tjänsten är en tillsvidareanställning med sex månaders provanställning.

Vill du veta mer? Kontakta biträdande verksamhetschef Anna Jepsen tel: 076-1600977 eller verksamhetschef Cecilia Björklund tel: 0736-423327.

Skicka din ansökan snarast dock senast den 30 september. Vi behandlar ansökningarna kontinuerligt. 

Märk din ansökan med Halsojobb.se

Teamledare till Ribbings backe äldreboende i Sollentuna

Företag Unknown
Ort
Kategorier
Utgår

1970-01-01

Ansök nu

Dela detta jobb