halsojobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Vi söker dig som vill arbeta hos oss som behandlare under tiden en av våra medarbetare är föräldraledig. Vi arbetar med barn- och ungdomar med behov av psykiatrisk behandling och vård i öppenvård inom upptagningsområdet Värnamo, Gislaved, Gnosjö och Vaggeryd. Vi arbetar tvärprofessionellt inom psykiatrisk specialistverksamhet med barn, ungdomar, vårdnadshavare och nätverk. Vårt team är lokaliserat till Värnamo, filialverksamhet i Gislaved, med enhetschef, psykologer, kuratorer, sjuksköterskor, psykoterapeut, läkare och vårdadministratörer. Arbetet sker i ett öppet lärandeklimat med bra utvecklingsmöjligheter för dig som medarbetare.

BUP i Värnamo är en mottagning inom psykiatriska kliniken, en del i verksamhetsområde psykiatri och rehabilitering i region Jönköpings län. Länsgemensamma vårdresurser, som anorexienhet med dagsjukvård samt slutenvård, finns i Jönköping.

Omfattning

Vikariat, heltid från 2016-06-01 eller enligt överenskommelse och ett år framåt.

Dina arbetsuppgifter

I dina arbetsuppgifter ingår utredning, bedömning och behandling. Inom arbetsgruppen finns kompetenser inom KBT, DBT, PDT och systemiska synsätt. Vi arbetar med individer, familjer och med gruppbehandling. Bedömning och även behandling med två behandlare är vanligt. Vi samarbetar mycket med skola, elevhälsa och socialtjänst i uppdragsmöten och nätverksbehandling. Vi har teamkonferenser varje vecka samt extern handledning inom KBT respektive systemisk terapi. Kompetensutvecklande samband i länet i form av yrkesgruppträffar.

Din kompetens

Vi söker dig som är socionom eller har jämförbar akademisk utbildning. Du har gärna steg 1 utbildning, alternativt är legitimerad psykoterapeut. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet, god samarbetsförmåga och intresse för utveckling inom barn- och ungdomspsykiatrin. Vi ser gärna att du är en person med personlig mognad, är självgående och med ett flexibelt handlande och gärna kreativt tänkande. God samarbetsförmåga och gott bemötande är viktiga delar i vårt team. Körkort är ett krav.

Frågor och ansökan

Vill du veta mer, kontakta vårdenhetschef Linda Oksanen 0370-69 78 16 eller facklig företrädare för SACO Patricia Näslund, tel. 0370-69 77 35. Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag. Välkommen att söka jobbet via länken nedan. Sista ansökningsdag 2016-06-08. Ansökningar och urval sker löpande.

Värnamo sjukhus är ett av tre sjukhus i Region Jönköpings län. I upptagningsområdet bor ca 85 000 personer i de fyra kommunerna, Värnamo, Gislaved, Vaggeryd och Gnosjö.

Här bedrivs planerad och akut specialistvård dygnet runt, alla årets dagar. Vi ser medarbetarens kompetens som en nyckel till vår framgång och invånarnas hälsa.

Region Jönköpings län arbetar för ett bra liv i en attraktiv region. Våra huvuduppdrag är folkhälsa, sjukvård och tandvård samt regional utveckling och tillväxt. Vi är länets största arbetsgivare med 10 000 anställda inom ett hundratal yrken.

På vår webbplatswww.rjl.se kan du läsa mer om hur det är att jobba hos oss och se vilka tjänster som är lediga just nu. Följ oss gärna på Facebook och Linkedin!

Socionom/Behandlare

Företag Unknown
Ort
Kategorier
Utgår

1970-01-01

Ansök nu

Dela detta jobb