halsojobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

KOSMO – Kropp och Själ med Omtanke – är en pionjär inom den privata äldreomsorgen. Verksamheten präglas av samma kärnvärden och entusiasm med vilket företaget startades 1992. Företagskulturen på Kosmo präglas av entreprenörskap och en starkt decentraliserad beslutsprocess. Vi drivs av att skapa god vård genom att anpassa arbetet efter varje enskild människas behov. Detta kräver självständiga, engagerade och initiativrika ledare med en grundmurad kärlek och känsla för människor.

Till nybyggda äldreboendet Kosmo Katthammarsvik på Gotland söker vi sjuksköterskor som vill vara med och driva och utveckla verksamheten. Vi är lyhörda för att anpassa arbetsschema efter sökandes önskemål.

Vi är i behov av sjuksköterskor för tjänstgöring dagtid, nattetid och för beredskap – deltid eller heltid. Du kommer att jobba självständigt och nära verksamheten som drivs av en stark teamkänsla. Formellt krav är leg. sjuksköterska och erfarenhet av äldrevård – gärna demensvård – är meriterande. Tillträde snarast eller efter överenskommelse.

Läs mer om Kosmo på www.kosmo.se
Har du frågor är du välkommen att ringa verksamhetschef Annette Lundborg på 0725-60 75 00.

Märk din ansökan med Halsojobb.se

Sjuksköterskor Kosmo Katthammarsvik äldreboende, Gotland

Företag Unknown
Ort
Kategorier
Utgår

1970-01-01

Ansök nu

Dela detta jobb