halsojobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

SiS ungdomshem Långanäs i Eksjö Psykolog

Ort
Kategorier
Utgår

1970-01-01

Ansök nu

SiS ungdomshem Långanäs i Eksjö Psykolog

Arbetsbeskrivning

På SiS ungdomshem Långanäs kommer du att arbeta med att utreda placerade ungdomar, göra risk- och behovsbedömningar, bedriva individuell behandling, samt vara en viktig spelare med övriga i behandlingsteamet runt den unge. Du ingår i ett HSL-team bestående av ytterligare tre psykologer, två sjuksköterskor och barn- och ungdomspsykiatriker. Du samarbetar med flera andra yrkeskategorier såsom behandlingsassistenter, specialpedagog, lärare och socionomer. Du kommer ges goda möjligheter till kompetensutveckling genom olika påbyggnadsutbildningar med relevans för verksamheten.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är leg. psykolog alt PTP-psykolog och har intresse av att vara med och göra skillnad för utsatta barn och ungdomar placerade inom SiS. Erfarenhet från utredningsarbete och arbete med socialt utsatta barn är meriterande. Du behöver kunna översätta och anpassa psykologiska termer och underlätta förståelse för ungdomar och föräldrar i såväl tal som skrift. Allt arbete utgår ifrån myndighetens värdeord, respekt, omtanke och tydlighet.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid

Tillträde: 1 september 2016
Varaktighet:
Vi ser gärna att du kan börja så snart som möjligt.

Ansökan

Diarienummer: 2.9.1-2627-2016
Ansök senast: 14 augusti 2016

Lön

Löneform:

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 2
Arbetstid: ,

Kontaktpersoner

Sara Paulsson, HSL-chef
010-4533691

Johan Ragnarsson, Psykolog
010-4533687

Fackliga företrädare

Andreas Bardh, Saco
010-4533600

Håkan Karlsson, OFR
010-4533600

Catarina Strandberg, SEKO
010-4533600

Övrigt

Inför rekryteringsarbetet har Statens institutionsstyrelse tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Arbetsplatsbeskrivning

Statens institutionsstyrelse, SiS, är en myndighet som bedriver vård, utredning och behandling av ungdomar med allvarliga sociala problem samt vuxna med missbruk. Vården bedrivs vid särskilda ungdomshem och LVM-hem över hela landet.
Huvudkontoret ligger på Lindhagensgatan, Hornsberg i Stockholm.

Statens institutionsstyrelse, SiS, är en myndighet som bedriver vård, utredning och behandling av ungdomar med allvarliga sociala problem samt vuxna med missbruk. Vården bedrivs vid särskilda ungdomshem och LVM-hem över hela landet. SiS finansierar forskning för att förbättra vården och behandlingen.

SiS ungdomshem Långanäs ligger vackert belägget 5 km söder om Eksjö. Vi har 42 platser fördelat på 7 avdelningar. Vi tar emot ungdomar i åldern 13-20 år. Vi erbjuder akut- utredning och behandlingstjänst med stöd av LVU. Tillsammans är vi 160 anställda. Under 2016 kommer vi att konvertera till att enbart ta emot icke skolpliktiga flickor som målgrupp.

Dela detta jobb

SiS ungdomshem Långanäs i Eksjö Psykolog

Statens institutionsstyrelse - it- och digitaliseringsavdelning