halsojobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

FÃ¥ jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Lund är en kommun präglad av kunskap, innovation och nytänkande. Staden lockar människor som vill förändra världen. I Lunds kommun arbetar 9 000 personer med att skapa bästa möjliga förhållanden för våra 114 300 invånare, våra företag och för alla som besöker oss.

Mårtenslund är ett äldreboende beläget i centrala Lund. Boendet har totalt 60 lägenheter fördelade på två våningsplan med vars en arbetsledare, samordnare/undersköterska och administrativt stöd.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill arbeta som samordnare på Mårtenslunds äldreboende. Du ska motivera och engagera personalen, vara lojal mot fattade beslut och vara en god förebild inom verksamheten. Arbetsuppgifterna kan exempelvis bestå av uppföljning, kvalitetsutveckling och planering av scheman, semestrar och semestervikarier. Du ska kunna arbeta som undersköterska med tilläggsdelegeringar.

Kvalifikationer

Vård- och omsorgsprogrammet eller likvärdig utbildning samt minst tre års erfarenhet av arbete inom äldreomsorgen. Erfarenhet av arbete som samordnare är meriterande. Goda datakunskaper är ett krav. Du ska vara flexibel, ha god problemlösningsförmåga, god kommunikativ förmåga och ha ett gott bemötande. Du skall ha lätt för att samarbeta. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Anställning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Heltid
Lön: Månadslön

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2014-12-11

Referensnummer

VOO 84/2014 
I Lunds kommun vill vi ha mångfald i arbetslivet. Vi välkomnar sökande med olika etnisk bakgrund.

Kontaktperson(er)

Namn: Eva Norborg
Titel: Enhetschef
Telefon: 046-35 55 53

Facklig(a) företrädare

Namn: Inger Andreasson
Titel: KommunalTelefon: 046-35 67 33

Samordnare/undersköterska på Mårtenslunds äldreboende

Ort
Kategorier
Utgår

1970-01-01

Ansök nu

Dela detta jobb