halsojobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

ÄR DU INTRESSERAD AV EN SUPERLÖN MEN ÄNDÅ JOBBA MED DITT YRKE?

Vill DU förbättra arbetsmiljön och förebygga ohälsa i kontorsmiljöer? Är du dessutom drivande och målmedveten i ditt arbete mot dig själv, företaget och våra kunder? Då är du rätt person för oss. Hos oss blir du en av de bästa bland de bästa.

SNITTLÖNEN FÖR VÅRA TERAPEUTER DEN SENASTE MÅNADEN VAR 45.000 KR.

Vårt unika koncept!

Vi arbetar utifrån ett unikt koncept där vi skräddarsyr en lösning till våra kunder. Med vår kunskap om kroppens anatomi samt våra produkter har vi en helhetslösning som gör oss unika gentemot andra aktörer på marknaden. Tack vare vårt unika arbetssätt kan vi utlova en förbättring av kundernas kontorsergonomi som består, även på lång sikt.

Vilka är vi!

ProductCare Sweden AB är ett av Sveriges ledande företag inom direktförsäljning av ergonomiska produkter. Vi har ca 65000 kunder i Sverige.

ProductCare ingår i Gunnar Drougge AB gruppen med samlat omsättning på över 150 miljoner kronor i 2016.
Vi är motiverade, hårt arbetande och välbetalda medarbetare som vill ha fler kollegor.

Vårt sätt att arbeta är att vara seriösa och med långsiktiga kundrelationer.

Det du får är ett utvecklande arbete med stora framtidsmöjligheter.

Vad gör vi!

Vi erbjuder våra kunder unika produkter av hög kvalité, vilka många har patent och mönsterskydd. Vår kunskap och kompetens hjälper kunden att bli medveten om sin arbetsmiljö, förebygga och förbättra. Produkterna passar alla företag vilket gör att vi sällan lämnar en kund utan en tecknad order.

Din uppgift!

Du får ansvaret för bearbetning av våra kunder i ditt distrikt. Vi arbetar med två produktsegment, vilket innebär att du får duktiga och engagerande kollegor på distriktet som du arbetar tillsammans med.

För att lyckas får du internutbildning, egen coach, uppföljning av din prestation löpande, samt stöd och uppmuntran av de bästa i branschen.

Detta är ett jobb för dig som vill skapa dig en karriär i ett bra betalt och spännande yrke. Vi värdesätter engagemang och envishet. Vi tror att du har en otrolig vinnarskalle och älskar att tävla mot dina kollegor runt om i landet.

Vi fördrar att du har en utbildning som t.ex. sjukgymnast, arbetsterapeut, naprapat, personlig tränare, idrottslärare el liknande kunskaper inom anatomi. Det viktiga är dock att du är rätt? person för oss.

OBS: Körkort ett krav!

Vi erbjuder:
\* Sälj och produktutbildning i vår Academy
\* Coach/Mentor
\* Stora möjligheter till personlig utveckling
\* Säljtävlingar, Kickoffer, Teamträffar
\* Mycket konkurrenskraftiga villkor.
\* Tjänstebil

Säljare Ergonomi Stockholm

Företag Unknown
Ort
Kategorier
Utgår

1970-01-01

Ansök nu

Dela detta jobb