halsojobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

FÃ¥ jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Landstinget Gävleborg erbjuder dig ett meningsfullt arbete i en god arbetsmiljö. Här finns goda utvecklings- och karriärmöjligheter och en bra miljö att leva och bo i. Hos oss får du utveckla dina kunskaper i en dynamisk verksamhet med generösa personalförmåner.

Hälso- och sjukvården är indelad i fyra länsövergripande divisioner som omfattar större delen av vår verksamhet. Utbildning på våra folkhögskolor, kultur och kommunikationer är andra viktiga delar, liksom folktandvården, som drivs som ett landstingsägt bolag. 

Den vuxenpsykiatriska verkamheten ingår i Division Medicin-Psykiatri som har cirka 1500 medarbetare inom sex verksamhetsområden där internmedicin, kardiologi, läkarsekreterare, specialmedicin, vuxenpsykiatri och barn- och ungdomspsykiatri ingår. 

Allmänpsykiatriska mottagningen i Gävle söker dig som är psykolog med KBT-inriktning (lägst motsvarande steg 1-kompetens), gärna med erfarenhet av DBT-arbete, som vill vara med och fortsätta vår utveckling av en modern och evidensbaserad specialistpsykiatrisk mottagning. Mottagningen nominerades till Guldskalpellen 2012 utifrån sitt strukturerade arbete med att på ett standardiserat sätt införa evidensbaserade metoder inom psykiatrin.

Mottagningen bedriver specialistpsykiatri, vilket innebär strukturerad diagnostik, vård och behandling för patienter med svårare ångest-och depressionstillstånd, såväl som personlighetsstörningar. Verksamheten bygger på teamarbete med medicinsk, psykosocial och psykoterapeutisk kompetens där socialstyrelsens riktlinjer är vägledande för hela vårdplaneringen och dess genomförande. 

På den nyligen totalrenoverade mottagningen arbetar ett 50-tal medarbetare där vi har en god ordinarie bemanning med exempelvis fasta specialistläkare i samtliga team. Mottagning har också ett flertal psykologer med grundläggande terapeututbildning inom KBT och KPT.

Psykologerna ingår även i en psykoterapeutgrupp, som utgör ett utvecklingsforum vad gäller utvecklandet av rutiner och praxis kring terapibedömningar och själva terapiförfarandet. Mottagningen prioriterar strukturerad diagnostik och evidensbaserade behandlingsmetoder såväl som kompetens-och kunskapsutveckling och erbjuder inom givna ramar stora möjligheter att vara med och utveckla vården såväl som mottagningen.

Med cirka 6500 anställda är Landstinget Gävleborg en av länets största arbetsgivare och en viktig aktör för utvecklingen av ett livskraftigt Gävleborg. Välkommen till oss! 

Arbetsuppgifter

Tjänsten är på 100 % där du arbetar 50% i ett av mottagningens behandlingsteam och 50% i vårt DBT-team. 

Du kommer på mottagningen att ingå i DBT-teamet, där bedömningar och terapier genomförs. I behandlingsteamet är merparten av arbetet terpibedömningar och KBT-terapier. Visst utredningsarbete förekommer också. Handledning, utbildning och aktiv medverkan i klinikens utvecklingsarbete är också en viktig del i det vardagliga arbetet. Du kommer även att ingå i en psykoterpigrupp som träffas regelbundet och hanterar utvecklingsfrågor kring psykoterapiarbetet. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som:
• är psykolog med KBT-inriktning motsvarande steg 1 
• har erfarenhet av att arbeta med DBT
• tycker det är viktigt med den sociala arbetsmiljön och att ha roligt på jobbet 
• har ett starkt intresse för- och erfarenhet av både strukturerad diagnostik och av KBT- och DBT- behandling för ovan nämnda diagnoser/patienter 
• trivs med att jobba i team bestående av olika professioner och ha varierande arbetsuppgifter.

Erfarenheter av strukturerad diagnostik, så som MINI, SCID och ADHD-RS, är meriterande.

Vi fäster stor vikt vid god samarbetsförmåga och personlig lämplighet. Vi ser gärna att du som person även har ett engagemang och drivkraft i att arbeta med att utveckla vår organisation till framtidens behov.

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning 
Omfattning:Heltid 
Tillträde:Enligt överenskommelse. 
Antal platser:1 

Ansökan

Arbetgivarens referensnummer: LS 2014/880 
Senaste ansökningsdatum:2014-08-10

Kontaktperson(er)

Camilla Männikkö, Tf vårdenhetschef 
070-601 92 33

Per Forslin, Leg psykolog 
070-600 35 69

Fackliga företrädare

Pontus Olerud, Psykologförbundet 
026-66 47 29

Märk din ansökan med Halsojobb.se

Psykolog till allmänpsykiatrisk mottagning, Gävle

Företag Unknown
Ort
Kategorier
Utgår

1970-01-01

Ansök nu

Dela detta jobb