halsojobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Arbetsuppgifter:

Vill du jobba på en liten förskola med egen trädgård med trevliga barn och kollegor?
Då ska du söka till oss!

Förskolan Paletten är en kommunal förskola. Det är en förskola för alla barn oavsett behov. Vi har 6 platser för barn i behov av särskilda strukturer som inkluderas i de två grupper vi har på förskolan. Den ena gruppen är en uteaktiv grupp med 12 barn mellan 3 – 5 år och den andra är en grupp för barn mellan 1 – 3 år med ca 10 – 12 barn. Förutom det tillhandahåller vi barnomsorg på obekväm arbetstid.

Vår verksamhet finns i en villa i vackra Sköndal med egen trädgård, närhet till strövområden, sjö och skog. Förskolans innemiljö är väl genomtänkt och strukturerad.

På Paletten har vi hög personaltäthet och vi arbetar utifrån mottot att alla barn ska ges möjlighet att utvecklas utifrån sina specifika behov samt att barn med olika behov är en tillgång för varandra. Trygghet, gemenskap, tydlighet och struktur vill vi se som ledord i vår verksamhet och vi lägger stor vikt vid kompetensutveckling för personalen.

Kvalifikationer:

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att ansvara för ett barn som behöver medicinsk omsorg. Du ingår i ett arbetslag och följer de aktiviteter som förskolan har.
Du ska ha erfarenhet av barnsjukvård och känner dig trygg i din yrkesroll. Du tycker om att ta ansvar och kan ta egna initiativ. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper vid rekryteringen.

Anställningsvillkor:

Anställningsform:

Tidsbegränsad anställning

Yrkeskategori:

Barnsköterska

Erfarenhet:

Erfarenhet krävs

Omfattning:

Heltid

Löneform:

Månadslön

Varaktighet:

6 månader eller längre

Arbetstid:

Dagtid

Tillträde:

Enligt överernskommelse

Antal platser:

1

Paletten - en förskola för alla, söker en Barnsköterska eller Undersköterska

Företag Unknown
Ort
Kategorier
Utgår

1970-01-01

Ansök nu

Dela detta jobb