halsojobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Sedan 2010 har Apotek Hjärtat varit med och ritat om spelplanen för den svenska apoteksmarknaden och är idag Sveriges största privata apotekskedja med närmare 400 apotek. Genom digitalisering och ett ökat fokus på e-handel ritas nu spelplanen om på nytt. Självklart vill vi vara det självklara valet för våra kunder även digitalt. Därför satsar vi nu extra på att utveckla vår digitala affär och söker efter en Online Merchandiser, som ska stärka vårt e-handelsteam.

Online merchandiser för Apotek Hjärtats e-handel

Brinner du för e-handel och att driva försäljning online – då kan det vara dig vi söker. Som Online Merchandiser på Apotek Hjärtats e-handel spelar du en viktig roll för utvecklingen av vår digitala affär. 

Som Online merchandiser är ditt ansvar helt enkelt att driva försäljning på sajten genom kampanjer, e-mail, content och andra digitala kanaler, i tätt samarbete med andra nyckelpersoner på bolaget. Du ska ständigt följa upp och utvärdera de olika metoderna att driva försäljning och hålla koll på hur dina kampanjer och ditt innehåll konverterar med målet att driva maximal försäljning. 

För att passa i rollen behöver du ha en stor portion fingertoppskänsla och intuition, men samtidigt vara en mästare på att ta till dig av data. Du behöver inte vara en tekniknörd, men känna dig trygg att röra dig i tekniska datasystem såsom CMS och Google Analytics. Det viktigaste av allt är att du triggas av att skapa resultat.

Som person behöver du vara drivande och engagerad. Du tar stort eget ansvar och är inte rädd för att testa nya lösningar. Det är viktigt att du bidrar med energi och har en positiv inställning.

Som online merchandiser är detta ditt huvuduppdrag

  • Genom data och analys skapar och vidareutvecklar innehåll på sajten för att maximera konvertering
  • Ser till att göra våra produkter säljande: optimera produkttexter, kategorisering och bilder
  • Ansvarar för att skapa nya kampanjer och jobba med interna verktyg såsom nyhetsbrev, banners, sök och content på sajten
  • Ständigt försöker hitta nya sätt att öka försäljning på sajten
  • Arbetar tätt med online marketing manager, online merchandising manager, chef digital försäljning, marknadsavdelningen, kundklubben och kategorichef för e-handeln
  • Löpande följer KPI:er relaterade till försäljning on site (ex. konverteringsgrad, snittordervärde) med hjälp av analysverktyg såsom Google Analytics
  • Ständigt jobbar för att öka kundnöjdheten på sajten
  • Delta i acceptanstester vid utveckling av funktioner relaterade till CMS och kampanjverktyg

Du rapporterar till Chef digital försäljning och ingår i ett team om på totalt tio personer.

Vad söker vi hos dig?

Framförallt söker vi dig med ett stort driv och engagemang för ehandel! Du motiveras av att leverera försäljningsmål och har en god kommersiell förståelse för försäljning online. Som kollega är du en riktig team player som bidrar med kreativa idéer och en god stämning. Du har minst ett års erfarenhet från arbete med att driva försäljning online och vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete med nyhetsbrev samt baskunskap inom bildhanteringsprogram såsom Photohop. Erfarenhet av arbete med SEO och CMS-verktyg är meriterande och baskunskap inom Google Analytics likaså. En akademisk examen inom marknadsföring är meriterande men ser att du även genom arbetslivserfarenheter kan besitta den kompetens vi söker.

Tjänsten är på heltid. Tjänsten är placerad på Apotek Hjärtats och ICAs huvudkontor som är beläget i Solna Business Park. Du tillhör avdelningen e-handel och rapporterar till Chef digital försäljning, Mia Kamlén. Har du frågor om tjänsten når du Mia på telefon 073-8701909. Ansökningar behandlas löpande. Sista ansökningsdag är 15 januari 2017.

Apotek Hjärtat
Vi på Apotek Hjärtat vet precis vart vi vill: till ett Sverige där människor mår ännu bättre. För att komma dit krävs att vi är nyfikna nog att se vad våra kunder behöver. Och att vi kan arbeta tillsammans för att genomföra nya idéer.

Du kommer trivas hos oss om du vill vara med och välja väg. Både när det gäller Apotek Hjärtats framtid och din egen. Vi har en platt organisation och flera möjliga karriärvägar. För på Sveriges största privata apotekskedja är inflytande på riktigt. Huvudsaken är att vi är på väg mot samma mål: att ge varje kund bättre hälsa och större välbefinnande. Varmt välkommen till apoteket med hjärta!

Online merchandiser för Apotek Hjärtats e-handel

Företag Unknown
Ort
Kategorier
Utgår

1970-01-01

Ansök nu

Dela detta jobb