halsojobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

FÃ¥ jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Landstinget Gävleborg erbjuder dig ett meningsfullt arbete i en god arbetsmiljö. Här finns goda utvecklings- och karriärmöjligheter och en bra miljö att leva och bo i. Hos oss får du utveckla dina kunskaper i en dynamisk verksamhet med generösa personalförmåner.

Hälso- och sjukvården är indelad i fyra länsövergripande divisioner och omfattar större delen av vår verksamhet. Utbildning på våra folkhögskolor, kultur och kommunikationer är andra viktiga delar, liksom folktandvården som drivs som ett landstingsägt bolag. Vi bygger för framtiden och satsar mer än en miljard kronor i nya och bättre lokaler de kommande åren. Till exempel står Sveriges modernaste operationshus klart i Gävle under 2014, och i Hudiksvall bygger vi om för bland annat dialysverksamhet och medicinsk dagvård. 

Division Operation har cirka 2000 medarbetare inom tio verksamhetsområden där akutsjukvård, anestesi, kirurgi, ortopedi, ögon, ambulans, onkologi, barn- och ungdomssjukvård, kvinnosjukvård och öron-näsa-hals ingår.

Verksamhetsområde Kirurgi är en länsövergripande klinik med mottagning och avdelningar i både Gävle och Hudiksvall. Avdelning 111B i Gävle har 24 vårdplatser med inriktning mot övre gastrointestinala besvär och diagnoser som faller inom bröst- och endokrinsektorn. Vi arbetar med vårdfilosofin PNV (patient närmre vård), tillämpar nattavtal samt individuella scheman. 

Vi söker nu en legitimerad sjuksköterska till vårt team. Varmt välkommen med din ansökan!

Med cirka 6500 anställda är Landstinget Gävleborg en av länets största arbetsgivare och en viktig aktör för utvecklingen av ett livskraftigt Gävleborg. Välkommen till oss! 

Arbetsuppgifter

På avdelningen arbetar du med sedvanliga sjuksköterskeuppgifter i nära samarbete med vårdkoordinator. Avdelningen har individuella scheman enligt TimeCare och vi erbjuder dig individuellt anpassad introduktion. Låter detta intressant så är du välkommen att kontakta oss så berättar vi mer!

Kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska och har erfarenhet av yrket. Har du specialistutbildning inom kirurgi eller annan för tjänsten relevant utbildning så är det meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Du är flexibel, har god organisationsförmåga, kan prioritera och är öppen för förändring och utveckling.

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning 
Omfattning:Heltid 
Tillträde:Enligt överenskommelse. 
Antal platser:3 

Ansökan

Arbetgivarens referensnummer: LS 2014/464 
Senaste ansökningsdatum:2014-04-21

Övrigt

Landstinget Gävleborg använder sig av e-rekrytering. 
Uppgifterna sparas enligt personuppgiftslagen (PUL) och du behöver inte fylla i dem igen om du ska söka ett jobb hos oss vid ett senare tillfälle. Däremot kan du enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. 

Alla dina ansökningar sparas under din egen inloggning på www.offentligajobb.se där du även når ditt CV. Givetvis är det bara behörig personal som kan komma åt dina uppgifter. 

Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare: 
Vi har redan beslutat var vi vill synas med våra platsannonser samt vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa annonsplats eller tjänster för pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden 

Kontaktperson(er)

Elisabeth Wicklèn,Vårdenhetschef 
026-15 40 47 070-273 85 62

Fackliga företrädare

Maria Tegelberg, Vårdförbundet 
026-15 43 10

Märk din ansökan med HalsoJobb.se

Leg. Sjuksköterska till Kirurgavdelning 111B, Gävle sjukhus

Företag Unknown
Ort
Kategorier
Utgår

1970-01-01

Ansök nu

Dela detta jobb