halsojobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Din roll
Vi söker nu en läkare till vår Husläkarmottagning. I din roll innebär det mottagningsarbete i såväl akut situationer som planerad verksamhet. Du skall vara aktiv och ansvarstagande såväl i ditt eget arbete som mot vårdcentralen.

Din profil
Du är legitimerad läkare och specialist inom allmänmedicin med flera års erfarenhet. Kompetens inom resemedicin och vaccinationer är meriterande.

Du behärskar svenska och engelska väl i tal och skrift.

Som person är du noggrann, flexibel, lyhörd och gillar att ha många bollar i luften samtidigt. Du kan och tycker om att jobba i team såväl som självständigt. Du har en positiv inställning till ditt arbete och är med och bidrar till ett positivt arbetsklimat utifrån våra värderingar. Du är ansvarsfull och har kvalitet och lojalitet som ledord. Du sätter patienten i fokus och gillar att arbeta med det friska hos varje individ.

Du är kreativ och kommer med förbättringsförslag samt tar ansvar för att verksamheten uppfyller sina mål. Vi vill att du har ett humanistiskt synsätt där respekt för individen är en självklarhet.

Mer information
Kontakta gärna Leilah Strengbom Spaander, verksamhetschef, tel. 073 642 53 00.

Ansökan
Din ansökan ska innehålla personligt brev, cv och betyg/intyg.

Om företaget

Scania är en av världens ledande tillverkare av lastbilar och bussar för tunga transporter samt industri- och marinmotorer. En växande del av verksamheten är service- och tjänsteutbudet, som garanterar Scanias kunder kostnadseffektiva transportlösningar och hög tillgänglighet. Scania erbjuder också finansiella tjänster. Scania är verksamt i ett hundratal länder och har 42 000 anställda. Forskning och utveckling är koncentrerad till Sverige. Tillverkning sker i Europa och Sydamerika med möjlighet till globalt utbyte av såväl komponenter som kompletta fordon. Under 2014 uppgick faktureringen till 92,1 miljarder kronor och resultatet efter skatt till 6 miljarder kronor.

Läkare - Specialist inom Allmänmedicin

Företag Unknown
Ort
Kategorier
Utgår

1970-01-01

Ansök nu

Dela detta jobb