halsojobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Som konsultchef har Du ansvar för att erbjuda rätt kompetens i rätt tid till våra kunder och för att arbeta aktivt med att utveckla och vårda kundrelationer. Du tar initiativ till kundkontakter för att skapa merförsäljning genom besök, telefon etc. Du förstår vikten av att Mix Medicare AB tillsammans med kunden blir framgångsrika och lönsamma. 

Du ansvarar även för motiverade konsulter, vilket innebär att du ansvarar för uthyrning och utveckling av en grupp konsulter, och för att matcha rätt kompetens till kunden på ett affärsmässigt och lönsamt sätt. Ansvaret för konsulterna innebär bl.a. att du arbetar med anställning, introduktion, utveckling, samt du har kontinuerlig kontakt med dina konsulter och följer kontinuerligt upp uppdragen.

Du blir verksamhetschefens stöttepelare och därför krävs en mycket god ekonomisk förståelse, affärssinne samt intresse för ledarskap.

Kunskaper/erfarenhet och personliga egenskaper

Du är sjuksköterska med minst 2 års erfarenhet och delar våra värderingar. Du är engagerad och trivs i en miljö där det är mycket att göra och där förändringar sker ofta och snabbt. Det är även viktigt att du är lösningsorienterad och att du är orädd inför nya utmaningar och kundsituationer, samtidigt vill vi att du är lyhörd i dina relationer med kunder och kollegor.

Som person är du ihärdig, social och handlingskraftig. Du har förmåga att entusiasmera, coacha och är modig och beslutsam i svåra frågor. Du tycker om att göra affärer och trivs i dialogen med kunder.

Du är också strukturerad, kan administrera och planera din tid på ett effektivt sätt.

Mix Medicare är ett auktoriserat och certifierat bemanningsföretag inom vård och omsorg. Vi samarbetar med både kommun, landsting och privata vårdgivare. Vi är medlemmar i branschorganisationen Bemanningsföretagen och Svenskt Näringsliv. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Unionen och Kommunal. Vi följer Bemanningsföretagens etiska regler och allmänna bestämmelser. Samtliga våra medarbetare är försäkrade och har ett gott försäkringsskydd.

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Det ska kännas tryggt att jobba på Mix Medicare.

Kontaktperson: Hannah Reisinger

08-741 13 90 / 070-731 70 49

Konsultchef, sjuksköterska

Företag Unknown
Ort
Kategorier
Utgår

1970-01-01

Ansök nu

Dela detta jobb